perjantai 15. heinäkuuta 2011

Vuorossa väriläiskähdysMinulla on ongelma, olen hukannut oman tyylini... Korttini vaihtelevat vaaleista väripläjäyksiin ja minusta tuntuu, että en ole koskaan kortteihini tyytyväinen.  Huoh, tahtoisin tuntea onnistumisen iloa, mutta se loistaa poissaolollaan, käykö teille koskaan niin?


Tässä vielä pieni sivukuva, jossa telttamalli näkyy tarkemmin.


Osallistun tällä seuraaviin haasteisiin
Tomic~ make a scene

 

15 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Kaipa tää viesti ilahuttaa.... nimittäin, minä teen kans niiiin laidasta laitaan tai ainakin yritän tehdä nuota kortteja, että huhhuh!

mutta mukavaa, kun pystyy tekemään erilaisia eikä ole jumiutunut yhteen muottiin :D

Pirkkis kirjoitti...

Ihana kortti! Älä jumitukkaan yhteen tyyliin. Musta on ihana nähdä monenlaisia kortteja samalta tekijältä, varsinkin kun sen noin hyvin taitaa. Monta blogia on menettänyt kiinnostavuutensa juuri sen takia, kun kaikki kortit on järkiään tehty samalla tyylillä. En sitä sano, etteikö kortit olisi hienoja, mutta kerran kuvaa vilkaistua on nähnyt koko jutun eikä kuvasta löydy mitään uutta. Ei sellaisia blogeja jaksa seurata :o(. Joten jatka vaan tähän samaan "tyyliisi", se on hyvä ♥

Pirkkis kirjoitti...

Ps. Aivan ihana fontti täällä blogissasi, sitä on kiva lukea ♥

Jodie from Oz kirjoitti...

Merkkari, Your card is fabulous, the scene is perfect for this challenge, the colours are so bright and summery, your colouring is beautiful and the papers and flowers are magnificent. Thanks for joining us at TOMIC this week and hope you will join us again next week for another wonderful challenge. Hugs Jodie from Oz

Helena kirjoitti...

Yhdyn edellisiin puhujiin ;)
Eikös se ole vaan hyvä, että kortit vaihtelee saajan ja tarkoituksen mukaan? Hieno kortti taas!

Ritva_47 kirjoitti...

Sinulla onnistuvat kaikenlaiset kortit, tyylistä ja värimaailmasta riippumatta. Oletkohan liian kriittinen itseäsi kohtaan?
Minusta on rikkaus että osaat ja pystyt tekemään erilaisia kortteja; väripläjäyksiä ja toisaalta herkkiä, vaaleita kortteja kuten edellisessä postauksessa "Oodi suloisuudelle".
Myös mallien vaihtelua on mukavaa seurata... erilaiset telinekortit ja tavanomaisemmat mallit vaihtelevat mukavasti; et niissäkään ole jumittunut vain yhteen tyyliin tai malliin!
Jatka vain samaan ihanaan tyyliisi :)

Mervi kirjoitti...

Aivan upea lajissaan ja hienoa että jaksat taitella erilaisia malleja.
Hyviä kommentteja edellä, samaa mieltä, hienoa että menee useampi tyyli! Minullakin vähän into hukassa, pitää vähän tutkia kirjoja välillä- jos syntyisi ideoita;-))m

Viipula kirjoitti...

Upea väripläjäys onkin, kaikki kohdillaan ja upea väritys. Blogisi on täynnä suloisia kortteja, vaikea olisi valita suosikkia, mutta onhan tuo Oodi suloisuudelle kyllä aivan ihana :)

Ansku kirjoitti...

Ihanan värikäs ja kesäinen kortti!Lisäksi tosi kivan mallinen.Kauniit kukat ja ihana taustapaperi.
Minä värittelin eilen tuota samaa Mankkujen taustakuvaa ja pidin sen väritystä jotenkin vaikeena..Saa nähdä pääseekö minulla ikinä korttiin asti..

Marika kirjoitti...

Ihanan pirteä kortti!
Teet kyllä suloistakin suloisempia kortteja mutta "murheinesi" et ole yksin, usko pois! Itse taistelin joku aika sitten saman asian kanssa. Kun ei onnistu niin ei ja silloin on hyvä pitää pieni tauko!
Taitavuudestahan se kielii kun pystyy tekemään erillaisia kortteja.
Uskon kun teet mitä teet niin ehken jossakin vaiheessa teen kuin vahingossa juuri niitä sinulle ominaisempia kortteja!

Marjorie kirjoitti...

Kaunis ja iloinen tämä sinun korttisi! Varmasti moni käsityöläinen tuntee samoin, ja välillä tuntuu että toistaa vain itseään. Kyllä se ilo sieltä taas löytyy! :)

SannaS kirjoitti...

ja höpön höpön...tää on todella onnistunut kokonaisuus!!! UPEA!! tykkään valtavasti!! =)

mut joo onhan se myönnettävä et joskus vaan tökkii itselläkin ja ilo onnistumisesta on hyvinkin kaukana...ei siihen auta itsellä ainakaan muu kuin tehdä vaan...kyllä se joku sitten aina onnistuu itsellekin mieleiseksi, ja siitä saakin sitten aina hyvän fiiliksen jatkaa... =)

Kiti kirjoitti...

Todella kaunis ja suloinen mitä vielä keksin ihastuttava kortti kertakaikkiaan :)

maiju kirjoitti...

Aivan ihana. Värimaailma kortissasi on ihanan raikas. Tosi onnistunut lopputulos. Tykkäänhän minä ;)

Lena Katrine kirjoitti...

WOWIE!!!!A great creation in lovely colours! Thanks for playing along at WOC this time, hope to see you again at our next challenge!
Hugs, Lena K