keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kortti, jota en olisi halunnut tehdä...

 

Vanhempieni naapuri kuoli yllättäen ja hän on ollut varsinkin meidän pojille erittäin tärkeä henkilö, paapaksi häntä on kutsuttu. Halusin sitten tehdä itse osanottokortin, mutta pakko myöntää, että aika raskaalta tuntui hommaan tarttua.
 Äitini toivomuksesta korttiin laitoin enkelin. Puin enkelin Pion Designin papereihin, hivenen tein varjostuksia Copiceilla. Muuten sitten mennäänkin hyvin simppelillä linjalla. Mielestäni nämä kortit eivät kovin koristeellisia saa ollakaan.

Tämä oli ajastettu postaus, toivottavasti ilmat suosivat teitä kaikkia :)


Posted by Picasa

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Olenkohan dementikko?!?



Siis unohdin aivan totaalisesti oman poikani nimpparit.. Meillä on aina tapana ostaa joku pieni lahja ja antaa kortti. Lahja oli helpompi hoitaa, sen sentäs huomasin ostaa, kun mummi muistutti... Kortin ehdin tekemään vasta tänään. Löysin ihan hauskan ohjeen, on kiva aina välillä tehdä tärkeille ihmisille jotain ekstraa.




Tässä kortti avattuna. Leimasimet ovat kaikki Bildmålarnanin ja paperit MajaDesignin. Leimasimista tynnyri ja polvillaan oleva Mimo ovat klubipaketeista, istuvan Mimon voi ostaa täältä.

Osallistun tällä seuraaviin haasteisiin

Stamptacular Sunday Challenge~stars and stripes
Cards For Men ~stars
Posted by Picasa

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Teinkö minä tämän ;)



Ihastuin niin kovasti Miijan blogissa tähän korttiin, että minunkin täytyi kokeilla. Serkkuni odottaa vauvaa, enkä voi kuvitellakkaan lähettäväni hänelle leimakuvakorttia. En kyllä tiedä tuleeko tyttö vaiko poika, kaipa tämä kortti kuitenkin tulee jollekin käytettyä :)

Kortin embossasin näillä leimasimilla, minun omaani ei ollut enää valikoimissa. Yllättävän kauan vain tämänkin kortin tekemiseen meni aikaa... Lähinnä ihmettelyyn, että kuinka tämän koristelisin. Tai siis jättäisin koristelematta ;)

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Pikaista paranemista



Tätä korttia varten aikoinani ostin tämän norsun. Tarvitsin pojan parane pian korttiin sopivan leimakuvan.  Paperit ovat Pink Paisleen Old School- pakkauksesta. Olen ostanut tämän tooosi kauan sitten, mutta nyt vasta käytin ensimmäistä kertaa. Ehkä oli jo aikakin ;)

I think it has been over year since I bought this Pink Paislee's Old School paper pad. And I haven't use it earlier. Maybe now was a good time for that. Text means Get well soon.

Osallistun tällä seuraaviin haasteisiin:

Sketch N Stash ~sketch
My mums craft shop Challenge ~ seeing spots
Lily of the Valley Challenge ~anything goes

maanantai 13. kesäkuuta 2011

60v onnittelut miehelle



Kortteilu ei ole viime aikoina ollenkaan kiinnostanut. Lauantaina kuitenkin tajusin naapurillamme olevan synttärit.. Hivenen tuli kiire kortin teossa :) Eipä siis todellakaan mitään ihmeellistä, mutta sainpas samalla korkatuksi uudet stanssini, autoleimasimeni, chipboard kuviot ja osallistuttua vieläpä Päpsyn synttärihaasteeseen :) Monta kärpästä yhdellä iskulla.

Onko kenelläkään muulla ongelmia kommentointien suhteen? Minä en pysty ollenkaan kommentoimaan, jos kuva ja kommenttilomake on samassa ikkunassa? Onko vika bloggerissa vaiko omassa koneessani?
Posted by Picasa

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Voiko suloisenpaa leimakuvaa olla?



BildmålarnanLittle Mimosa is coming- leimasin on mielestäni aivan mielettömän suloinen, siksi olenkin hivenen harmissani, että en saanut korttia onnistumaan niin kuin olisin halunnut.. Kortin saaja ei ole mikään hempeilijä luonteeltaan, siksi halusin taas käyttää Jillibean Soupin paperikkoa.

Bildmålarna on laittanut oman haasteblogin pystyyn, käykääpä kurkkaamassa ja osallistukaa ihmeessä! Haaste ilmestyy jokaisen kuun 1. ja 15 päivä. Ensimmäinen haaste on helppo kaikki käy kunhan käytät työssäsi Bildmålarnan leimasinta.

Olettekos huomanneet Kristan järjestämän Seinäjoen askartelutapahtuman 19.6? Tarkempaa tietoa löytyy täältä!

Posted by Picasa