tiistai 19. lokakuuta 2010

Itse tehty tausta
Ihastuin Viipulan blogissa aivan mielettömän kauniiseen taustapaperiin, halusin yrittää tehdä jotakin vastaavaa itse. Taustapaperiin olenkin erittäin tyytyväinen muuten korttiini en niinkään. Osallistun tällä Cowgirl's Sunday Stamp'em haasteeseen. 

I have made this background paper by using 9 different stamps, 4 different inks and white embossing powder. And I am pretty happy how it turns out. Text means Merry Christmas and Happy New Year.


Tuunasin itselleni uuden joulukirjan edellisten jatkoksi.(paperi on MajaDesignin) Kannessa ei nyt sinänsä ole mitään ihmeellistä, mutta halusin vain esitellä kirjan idean, joka helpottaa ainakin minun joulustressiä. Idean on alunperin Mysi Lahtisen kirjasta.

Kirjaan ylös kaikki joille ostamme joululahjoja. Sitten kerään läpi vuoden ideoita mitä voisi ostaa, lopuksi merkitsen mitä on ostettu. Lisäksi teen listaa siivouksista tyyliin jokainen kaappi hylly kerrallaan. Ei ole mitään mukavampaa kun saa vetää listalta yli kohtia. :)

Joulukuulle teen oman kalenterin johon suunnittelen millaisella aikataululla asiat toteutetaan niin että jouluaattona on kaikki valmista. Tämä on minun tapani nauttia joulusta, mitenkäs sinä valmistelet omasi?

9 kommenttia:

Chris Hanselman kirjoitti...

LOVE the background. Thanks for taking part in CowGirl Up Sunday Stamp'em Challenge.

Chris~~The new CowGirl in town

stampingmarianne kirjoitti...

Indeed your background turn out perfect! Beautiful colors, just great! Love the pins and the flowers too!
Thanks for playing along at cowgirl sunday challenge!
marianne

Poppet kirjoitti...

A beautiful card Merkkari, your background paper is outstanding. The colour is beautiful and the stamps you have used look awesome.

Thank you for sharing your beautiful card with us at CSSC. :-) xx

Gina kirjoitti...

Oh My! So much work!! Beautifully done! Thank you so much for sharing this with us at Cowgirls Sundays :D XXX

Pitsihame kirjoitti...

Kaunis, upea on korttiTa todella hyödyllinen kirja ja noin nättikin :)

Katjuska kirjoitti...

Kaunis kortti, ihanan "jäinen".
Kirjaidea on kyllä loistava :)

Claire kirjoitti...

Wow, just beautiful! I love the colours and the background is gorgeous! Thanks for joining us at CSSC, good luck and hope to see you again soon
Claire xx

April kirjoitti...

Thanks for stoppin' over to the ranch and playing with the Posse at CSSC!

Kirsi kirjoitti...

Sinähän olet aikamoinen TEHOPAKKAUS :) Mutta aluksi tuosta kortista ja sen taustapaprusta että huisin upean paprun olet taiteillut. Kauniit sinuvalkoiset värit ja ihana koristelu kortissa. Joulukirja voisi olla tosi kiva idea mutta ne siivoilut jätän siinä kyllä todella vähälle ja mietin niitä sitten tammikuussa;) Joulukuulle merkkaan toiveita ja tunnelmia Ilahduttamisia ja luonto havaintoja. Sekä askartelu hetkiä ja uusia reseptejä joista kokkailla herkkuja.