torstai 4. elokuuta 2011

Ihanaa elokuuta!


Täytyy heti ensimmäiseksi sanoa, että tätä korttimallia en kyllä tule hetkeen tekemään uudestaan.. Paperia kului kolme skräppipaperia ja yksi A4 + pohjan kartongit. Hivenen oli leikkaamista ja aikaa paloi paljon :) Onnekseni tein tämän äidilleni, niin toivon hänen arvostavan lopputulosta.
Leimasimethan ovat taasen Bildmålarnan. Minun täytyy kyllä sanoa, että mitä enemmän käytän näitä sitä enemmän niistä pidän :)

Ehkä tuo tyttö ja poika eivät nyt niin sovi äitini synttärikorttiin, mutta leimasin on niin kertaikaikkisen ihana, että halusin kokeilla senkin leimata. Bildmålarnan leimasimiahan on myös myynnissä Kivan Tähäre liikkeessä, joko olet käynyt kurkistamassa?


Posted by Picasa

11 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Tämä on aivan upeasti tehty! Leimasin on kyllä tosi ihana. Varmasti äitisi tykkää!

Jaana alias jahnukainen kirjoitti...

Huikean upea kortti!
Näyttää melko monimutkaiselta tehtävältä. Jouduin tooosi kauan tutkailemaan ja tuumimaan, että miten korttisi "aukeaa". Mutta sitten lamppu syttyi meikäläisenkin ullakolle ;D

Pirkkis kirjoitti...

Hurmaava! Kyllä minäkin teen monesti äitille semmosia kortteja, jotka ei niin "passaa" ;o)

Saila kirjoitti...

Upea kortti ja varmasti on ollut työläs :)

Taru Jehkonen kirjoitti...

Upea kortti - fantastinen kokonaisuus. Ihan kibasti sain vaatteita - viikonloppuna pitää hieman leikkiä pukuleikeja, sovitella.. tehdä ilta-asuuni sopivia koru ym.. ja jos tarve vaatii niin ensi viikolal ehtii hankkimaan täydennystä tarvittaessa!

Hilkka kirjoitti...

WAU mikä komistus:)) KYllä kannatti aikaa tuhrata. Jaanalle tuo lamppu syttyi mutta ei vielä minulle----on tämä niin upea teos...pitää tutkailla.))

Ritva_47 kirjoitti...

Todella upea... en ole vielä edes yrittänyt katsoa, miten kortti aukeaa...olen vain ihastellut taas kerran niin upeaa kokonaisuutta...Mistä olet tämän mallin löytänyt?

SannaS kirjoitti...

wwwwaaauuuu!!!! aivan upea kokonaisuus!!! ihana herttainen kaunis.... OIH!!! =)

emilia- kirjoitti...

Tämä oli niin upea että innostuin kokeilemaan omaakin versiota! Taisin just jäädä koukkuun ja näitä voi tulla lisääkin :) Mä vähän kyllä oikasin ja jätin ompelukset ja kehystämiset vähemmälle...Tämä sun tekemä on kyllä niin kaunis ja loppuun asti viimeistelty!

Anonyymi kirjoitti...

Upea! Pitää vielä kyllä miettiä miten tuo on kasattu =) Ehkä se aukeaa itsellekin kun ottaa paperia ja käy kokeilemaan... Siula on aivan ihania kortteja, värikkäitä ja pirteitä!
-Sari-

Lumituulia kirjoitti...

Aivan ihastuttava kortti! Kauniit värit, upeasti väritettyjä leimakuvia ja kauniit yhteensopivat materiaalit! Tykkään!