perjantai 5. joulukuuta 2014

Jouluinen siili


Tämä Penny Blackin siili on yksi suloisimmista talvileimasimista mitä minulta löytyy. Olen käyttänyt tätä leimaa monta kertaa ja tulen varmasti käyttämään vielä jatkossakin :)


Kortin malli on napattu Pinterestin idearikkaasta maailmasta. Toteutus on hyvinkin simppeli ja nopea, mutta kuitenkin aika näyttävä ainakin minun mielestäni :)

Jokos jouluvalmistelut ovat täydessä käynnissä? Minä olen ollut vähäsen pidemmällä kokousmatkalla ja nyt täytyisi ottaa itseään niskasta kiinni ja ryhtyä hommiin. Täytyy vain ensiksi saada tehtyä oikeat työt pois alta :D


8 kommenttia:

kotkotin kirjoitti...

voi ett on kiva kortti

Tarja kirjoitti...

Ihana!! Käytiin tänään ekaa kertaa joulupukin hommissa ja sain ripustettua jo vähän jouluvalojakin. Teilläkin on kuulemma oltu erityisen kilttejä tänäkin vuonna... Nyt vaan pidetään peukkuja että postipoika jaksaa kantaa pakettisi meille saakka niin saan yllättää sut jouluna ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi ku ihana!!!
Maarit

Sara H kirjoitti...

Tosi söpö kortti =)

Sari kirjoitti...

Ihana <3 Rakastan siilejä ja näitä Penny Blackin varsinkin. Heti kuvan nähtyäni mieleeni tuli "Tunteellinen siili" -runo Ü Mutta koska sen loppu on melankolinen, niin en siteeraakaan sitä tässä kohtaa kokonaan... Ainoastaan kohdan: "...olen hyvä, kiltti, hellä.." Korttisi on kaunis ja siili hyvän sydämellinen :)

AnniK kirjoitti...

Kerrassaan suloinen!

Sirpa kirjoitti...

Voi mikä söpöliini :)
Kaunis on kortti ja tyylikäs.
Vieläköhän kyseistä leimasinta on jossakin myynissä?
Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle ja perheelle!

Henttu kirjoitti...

Tosi kiva kortti ja hellyyttävä tuo siili! :)