torstai 19. helmikuuta 2009

Ruskeaa

Posted by Picasa
Tykkään ruskeasävyisistä korteista, mutta en omista yhtäkään kauniin ruskeata paperia. Niinpä päätin kokeilla tehdä käärepaperista kortin. Vähäsen kimallemaalia piristämään korttia ja voilá siinä se on. Salama tuntuu syövän värejä, oikeassa elämässä kaikki värit ovat voimakkaampia.

Taustan olen leimannut ek succesin tekstileimasimella. Kukat ja kulmat olen leimannut stempelgleden grunge collection leimasimilla. Nallekarhu on Elzybellsin. Kiilteet ovat Tiimarin kimmalleliimaa.

Nyt on tullut tehtyä kaikenlaisia kokeiluja. Seuraava kortti minkä teen on sitten ihan tavallinen. Josko vaikka tänä iltana ryhdistäytyisin :)

3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Syötävän ihana kortti! Miksikähän mun kokeilut ei näytä lähellekään samalta:).
Toi paperi näyttää tosi kauniilta, vaikea uskoa, että kyseessä on käärepaperi. Hyvä idea ja kokonaisuus loistava.

文章 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,AV女優,美女,成人圖片區,080苗栗人聊天室

Anonyymi kirjoitti...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀