sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Vihertävä tunnustus!

Sain tällaisen ihastuttavan "tammenterho"-tunnustuksen Marikalta ja TarjaL:ltä. Kiitos arvon leidit! Mielelläni annan tämän myös teille takaisin.

Ja iloisia uutisia!!! Valokuitukaapelin paikka on jo merkitty. Ehkä vihdoin sitä aletaan myös kaivaa. Vannnon kautta kiven ja kannon, kun kuidun saan käyn ahkerammin kommentoimassa teidän ihanien ja lahjakkaiden ihmisten blogeja. Jos sanani syön niin mörökölli minut vieköön (tai ainakin piilottakoon kaikki korttientekovälineet ;))

Eteenpäin haluan tämän antaa teille:


Olkaa hyvä!

6 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Hih, minä tajusin nyt vasta että tuo on tammenterho ja siis sain minäkin tämän tunnustuksen Marikalta.

Mukavaa, kun sinäkin pääset kohta nopeamman yhteyden päähän :D

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus tästä ihanasta muistamisesta, joka aina tulee mukavana yllätyksenä, ja on mukava ottaa vastaan. Hyvää illanjatkoa, ja kiitos sinulle.

SannaS kirjoitti...

*syvä niiaus* ja kiitos kaunis sinulle! tästä sain erittäin hyvän mielen ja uutta potkua tekemiseen kun tämänpäiväiset kortteilut ovat tökkineet pahemman kerran! Siis KIITOS! =)

PäiviR kirjoitti...

Kiitos ylläristä siskoni:).
Olipas kiva kuulla, että Teitä ei ole unohdettu kokonaan kaapeliasiassa. Jos nyt jo paikka merkitään, ehkä jo tänä kesänä huomattavasti yhteydet paranee tai viimeistään syksyllä...

Mimiko kirjoitti...

Ei nyt ihan toisenlainen, mutta kuitenkin toinen plakaati olisi tarjolla täällä :)

Anonyymi kirjoitti...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀