tiistai 16. kesäkuuta 2009

Joulu on taas...


No niin nyt on minun jouluhulluuteni saanut uudet mittasuhteet... En ole vielä ikinä ennen tehnyt joulukortteja ennen Juhannusta! Sen verran sanottakoon puolustuksekseni, että en olisi vielä aloittanut ellen olisi maailmalta löytänyt näin upeata vinkkiä leimakuvan 'käsittelyyn'. Vinkin löysin tästä blogista. Tässä vielä leimakuva lähempää, jolloin 'käsittely' näkyy selvemmin :)

Posted by Picasa
Magnolia tyttönen on siis värityksen jälkeen kohokuvioitu cuttlebugin taskulla ja sen jälkeen olen hionut pisteet hiekkapaperilla. Tytön hatun 'karvat' olen tehnyt Fun Flockilla. Fun Flockin kiinnitys käy helposti Glossy accentsilla :)

6 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Vau, mielettömän kaunis, niinkuin edellisetkin kortit, kiitos vinkistä,-))m

SannaS kirjoitti...

Ei hätää, minä taisin tämän vuoden ekat joulukortit tehdä jo tammikuussa =D =D Ja wau miten ihana kortti! Tosi kaunis! täytyypi testata tätä ideaa... ;)

Loreal Blondi kirjoitti...

Johan on vinkee vinkki! Mitenkäs se sopisi kesäteemaan? Itikanpistoja? Juhannussää rakeiden kera? Kukkien keskustat? Haa - tääsähän alkaa pää höyrytä ideoita. Ehkä joku jopa toteutuskelpoinenkin :)
Ai niin, meinasi unohtua: Kaunis kortti!

Susanne kirjoitti...

Mahtava kortti! Mielettömän kiva idea tehdä lumihiutaleet noin =)

Anonyymi kirjoitti...

Haa Merviseni! Et kai sinä nyt ole sekoillut??? Tiedän kyllä, että olet aina ajoissa asialla, mutta nyt jo.. ..minä odotan Juhannusta...
Ihana kortti, ei siinä mitään!
t. Kummitus

Anonyymi kirjoitti...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀