lauantai 4. heinäkuuta 2009

Värien ilotulitusta

Tilasin Paperellasta DCWV:n jättimäisen kevät pakkauksen. Pakkauksessa oli upeita varsin pirteitä papereita, jotka mielestäni sopivat hyvin lasten kortteihin. Oli siellä kyllä kauniita arkkeja punaiseen/roosaan mieltyneille. Ihana pakkaus ja yhden paperin hinnaksi tuli vain 10snt.


Olen monessa blogissa ihaillut pirteitä kortteja, jotka loistavasti sopivat kesään. Tässä minun vastineeni kesäkortiksi. Kaikki paperit, kirjaimia myöten ovat tästä jättipakkauksesta.Tämä kortti menee pojalle, jonka lempiväri on vihreä. Rehellisyyden nimissä on myönnettävä, että näin kirkkaat värit eivät ole minun lemppareitani, mutta lapset kai yleensä tykkäävät kirkkaista väreistä?!?!


Posted by Picasa

5 kommenttia:

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Minusta upea onnistunut, tasapainoinen kortti - yes! Tykkään!

Katjuska kirjoitti...

Todella onnistunut kokonaisuus. Värit ovat aivan ihanan raikkaat. Hieno!

Helena kirjoitti...

Tosi pirtsakka kortti!
Millähän muistaisin minäkin laittaa Nikulle kortin. Tahtoo nykyisin unohtua tuo toteutus n(Iän mukana muisti heikkenee, myönnetään). No, onneksi hänelläkin on kännykkä, jos ei kortti lähde ajoissa ;o)

tuulis kirjoitti...

Hmm.. minäkin olen siis lapsi tai ainakin lapsenmielinen kun tykkään kirkkaista väreistä. :)
Kivalle näyttää kortti.

Anonyymi kirjoitti...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀