sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Jäkäläkransseja haudoille

Olen perinteisesti tehnyt useammalle haudalle kranssin samoin kuin monelle ovelle. Tänä vuonna olen toivottoman myöhässä. Jotenkin nämä rakkaat näpertelytkin tuntuvat työnteolta. En tiedä lieneekö syynä masuasukki vai mistä on kyse... Lieneekö kuitenkin vain laiskuutta :) No onneksi olen saanut haudoille menevät valmiiksi. Halusin vain laittaa pari näytille, joista etenkin alemmasta tykkään ainakin itse :)

Mitenkäs te arvoisat blogisiskot, teettekö itse kransseja? Jos teette, niin hyviä koristeluvinkkejä ottaisin kiitollisuudella vastaan. Joko alkaa tuntumaan joululta? Minä siivosin eilen kaappeja ja koin joulumielen yllätyshyökkäyksen. Sieltä se vain tuli, pieneksi jääneiden kenkien keskeltä hyökkäsi kimppuun. :)

Hyvää ensimmäistä adventtia kaikille!


Posted by Picasa

6 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Upeita kransseja. Tykkään erityisesti tuosta missä on joulutähtiä.

Anonyymi kirjoitti...

Makuasioita näköjään! Musta tuo alempi on aivan upea vai olisko sitä, että se on erilainen. Viime vuonna meidän ovessa oli tuollainen joulutähtiversio ;o)
Mulla ei joulumielestä ole tietoakaan, vaikka kynttelikköjä olen laitellut ikkunoille ja ties mihin. Epäilen hieman, ettei vain Joulu olis tänä vuonna peruttu????
t. Kummitus

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kranssia olet tehnyt.
Mieleiseni on tuo alempi.
Kelpaa viedä haudalle,kunpa saajat näkisivät.

Maaret kirjoitti...

Komeita kransseja molemmat! Alempi mun suosikki, kun joulutähtikukista en erityisemmin välitä. Makuasioitahan nämäkin, joista vaikea kiistellä:) Itse olen monet viimevuodet PÄÄTTÄNYT tehdä havukranssit itse, mutta siihen se sitten on jäänytkin. Nytkin laitoin ulko-oveen viimevuotisen jättikävyistä ja erinäisistä koristuksista väsätyn kranssin.
Jouluvalot asettelin tänään ikkunoihin, kynttilöitä olen poltellut jo pidemmän aikaa:)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voih kuin ihania kransseja olet tehny! itse en harrasta oikein noita kransseja joku muu saa ne tehdä!

somebody kirjoitti...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀