perjantai 18. joulukuuta 2009

Virkattu kehys minullakin

Ihastuin jo ajat sitten Miijjan blogissa olevaan ohjeeseen näille ihanille virkatuille reunuksille. Ryhdyin heti tuumasta toimeen ja kehys olikin nopeasti valmis, mutta kortiksi saamiseen meninkin muutama viikko :) Eihän tässä mitään erikoista ole, mutta halusin laittaa kuvan blogiini, että muistan joskus muulloinkin hyödyntää kyseistä ideaa.

Olen kovasti siivoillut kaappeja joulukuntoon. Kyllä tiedetään kukaan ei vietä Joulua kaapeissa, mutta minulle kaappien siivoaminen on yksi tapa valmistautua Jouluun. Muuten meillä koti on kuin räjähdyksen jäljiltä, mutta nautin siitäkin, koska tiedän että pian aloitan 'oikean' siivoamisen ja sotkun jälkeen kaikki näyttää paljon paremmalta :) Ja tuntuu oikeasti Joululta! Mitenkäs muilla jouluvalmistelut sujuvat?

Posted by Picasa

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän on aivan järjettömän ihana <3
Olen missannut paljon, kun on jäänyt bloggailut vähemmälle, kaikilla tuntuu olevan niin hienoja uusia juttuja :) tätäkin täytynee kokeilla.

Tämä sinun korttisi on kyllä kaunis <3

Anonyymi kirjoitti...

Mä luotan siihen, ettei meidän kaapeis kukaan vietä joulua, joten en ole siivonnut varsinaisesti ainoatakaan.
Muutenkin aion ottaa loman kannalta tämän joulun, kun on ensimmäinen "erilainen" joulu.
t. Kummitus

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja muuten aivan ihana kortti!
t. sama

SannaS kirjoitti...

Tosi kaunis ja niin ihanan talvinen kortti! =)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanan kortin olet tehnyt.
Iloista joulun aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀