maanantai 29. kesäkuuta 2009

JCC#63

Posted by Picasa
Minun askarteluhuoneeni ikkuna on suoraan etelään päin. Täällä tarkenee varsin hyvin ;) Tästä haasteesta olisi saanut vaikka kuinka upean kortin, mutta tämä helle on varmaankin tuhonnut mielikuvitukseni :) Mielestäni tämä leimakuva on niiin upea, että se ei kovin paljon tarvitse ympärilleen.

torstai 25. kesäkuuta 2009

Uudet WOJ:t saapuivat

Posted by Picasa
Tilasin nämä suoraan 'pääkallopaikalta'. Suhteellisen nopeasti saapuivat vaikka siellä on luultavasti aika paljon tilauksia aina uusien julkaisujen myötä. Meillä on tehty rehua, joten en ole ehtinyt tekemään yhtään korttia. Näistä uusista leimasimista on kyllä pakko ehtiä tekemään kortteja :)

lauantai 20. kesäkuuta 2009

Sketch Saturday #56

Posted by Picasa
Tästä nyt tuli toooosi hempeä... Seuraava kortti täytyy tehdä varmaankin pojalle, että pääsen eroon tästä makeudesta ;)

perjantai 19. kesäkuuta 2009

JCC #62

Posted by Picasa
Luonnos oli kiva, mutta toteutukseni jäi ontumaan. Lapset ovat olleet tänään poikkeuksellisen riidanhaluisia. Luulin että Kaapo-ohjelma antaisi minulle askartelurauhan, mutta ei edes se kiinnostanut. Tein siis korttia muutaman sekunti kerrallaan ja sen kyllä huomaa... (leimakuva oli onneksi väritetty ennemmin)

Hauskaa Juhannusta!

keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Eläimellistäkö???

Posted by Picasa
Stamparticin haastetta varten tämän kortin tekaisin. Tällä kertaa en edes yrittänyt tehdä mitään ihmeellistä. Luonnossa värit näyttävät raikkaammilta kuin mitä ruudussa... Hmm vai olisiko sittenkin selityksen makua ;)

tiistai 16. kesäkuuta 2009

Joulu on taas...


No niin nyt on minun jouluhulluuteni saanut uudet mittasuhteet... En ole vielä ikinä ennen tehnyt joulukortteja ennen Juhannusta! Sen verran sanottakoon puolustuksekseni, että en olisi vielä aloittanut ellen olisi maailmalta löytänyt näin upeata vinkkiä leimakuvan 'käsittelyyn'. Vinkin löysin tästä blogista. Tässä vielä leimakuva lähempää, jolloin 'käsittely' näkyy selvemmin :)

Posted by Picasa
Magnolia tyttönen on siis värityksen jälkeen kohokuvioitu cuttlebugin taskulla ja sen jälkeen olen hionut pisteet hiekkapaperilla. Tytön hatun 'karvat' olen tehnyt Fun Flockilla. Fun Flockin kiinnitys käy helposti Glossy accentsilla :)

Vaaleanpunainen tunnustus!

Sain aivan ihana tunnustuksen siskoltani Päiviltä. Kiitos vain siskoseni! :) Tämä tunnustus vieläpä sopii blogini väreihin ;) Siis ihan minua varten suunniteltu :D Vitsi!!! No niin asiaan: Haluan antaa tämän eteenpäin seuraaville ihanille blogeille:

maanantai 15. kesäkuuta 2009

Nyt se on tehty :)

Alota
High Hopes
Posted by Picasa
Sadepäivän kunniaksi päätin vihdoinkin leimata ja kuvata loputkin leimasimeni.  :) Motivetin oravia mm vieläkin kaipailen...

sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Täältä tulee pesukarhu...

Posted by Picasa
Jossakin blogissa törmäsin upeaan korttiin, joka oli tehty pelkästään harmailla värisävyillä. En kyllä enää muista kenen blogissa se upea harmaa Gorjuss- tyttö oli. MUOKS!(Sannan korttipajastahan se löytyi) Siitä kuitenkin ajatus lähti tähän pesukarhuun. Tämä on ensimmäisiä leimasinhankintojani, mutta taitaa olla vasta toinen kortti jonka tästä saan aikaiseksi...

Täällä satoi!!!! Kiitos kaikille sadetta lähettäneille! ;)

perjantai 12. kesäkuuta 2009

JCC #61

Sadetta, sadetta, tahtoo sadetta.... Jos jossain päin sataa niin laittakaa sitä meillekin päin. Täällä nurmikkokin kuolee, kun on niin kuivaa, muista kylvöksistä puhumattakaan... Jos pian ei tule vettä niin ei tarvitse syksyllä paljon puimurin kanssa liikuskella. :( Sateen kaipuussani väsäsin sitten kylpevän pojan sinisissään. Kortti on liiankin yksinkertainen minun makuuni, mutta tällä mennään.
Posted by Picasa

sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Korttipuoti Tiinan haaste

Posted by Picasa
Korttipuoti Tiinan blogiin oli ilmestynyt ihastuttava haaste. Tämä on ensimmäinen kerta, kun osallistun tähän haasteeseen, mutta tuskin jää viimeiseksi... Samalla keijulla mennään kuin Jehkottaren haastekin. Tämä keijukainen näyttää minusta siltä, että hän haluaa jakaa halauksia koko maailmalle :) Joten olkaa hyvät; tässä halaukset kaikille teille ihanille ihmisille :)

lauantai 6. kesäkuuta 2009

JCC #60

Posted by Picasa
Kiitos kivasta luonnoksesta Johanna! Hivenen jouduin tekemään muutoksia, kun halusin välttämättä käyttää uutta leimasintani :) Teksti erottuu onneksi luonnossa paremmin kuin tässä kuvassa.

Korttipohjana olen käyttänyt 13,5*13,5cm ja sikäli mikäli joku haluaisi tehdä samanlaiset sydänkehykset niin sen paperin koko oli aloittaessa 14,6*14,6cm. Johonkin suuntaan sitä täytyisi vielä muokata ennen kuin lopputulos olisi täydellinen, mutta ajattelin antaa suuntaa kertovan vinkin... Yritin nimittäin itse melkoisen monta kertaa ennen kuin onnistuin edes jotenkin...

Hmm... Minun tekisi niin kovasti mieli niitä ihania Motivetin oravia. Olen yrittänyt edes hivenen hillitä haluani ostaa alati uusia askartelutarvikkeita, joten: Olisiko kenelläkään kiinnostusta suorittaa vaihtoa asian tiimoilta?

torstai 4. kesäkuuta 2009

Yksinkertaista pojalle

Posted by Picasa
Jotakin olisin mielelläni tähän korttiin vielä lisännyt, mutta en löytänyt mitään kivaa niin kasasin sen sitten tällaiseksi :)

keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

JCC #59

Posted by Picasa
Tämä kortti on pyörinyt pöydällä ja odottanut valmistumistaan. Välillä meinasin jo luovuttaa, mutta sitten koin yhtäkkisen innostumisen, kun muistin kutistemuovin olemassa olon :) Eihän tämä muuten olisi ollut poikkeuksellisen hankala, jos en olisi halunnut yhdistää kumpaakin haastetta. Pelkästään leimamalla, kun tarkoitti minun mielestäni sitä, että valmiita koristeita tai kuvioituja papereita ei voi käyttää. Poikavauvalle -teksti erottuu kuvassa hivenen huonosti, mutta luonnossa siitä kyllä saa selvää :) Ai niin nuo kolme pistettä. Ne olen tehnyt kutistemuovista ja värjännyt ne vain samalla musteella, kuin muutkin kutistemuovi -jutut.

tiistai 2. kesäkuuta 2009

Stamparticin toukokuun haaste

Posted by Picasa
Höh! Mikähän siinä on, että nämä StampArticin haasteet eivät minulta koskaan onnistu toivomallani tavalla. Ehkä minulla on vähäsen liikaa yritystä, vaikka tällä kertaa en edes haluaisi palkintoa... Tuo kukka on niiiiiin väärän värinen korttiin nähden, mutta parempaakaan en tähän hätään löytänyt. Olen nyt niin viehtynyt punaiseen, mutta minulla ei ole käytännössä ole ollenkaan punaisia kukkia. Ostoksille siis ;)