torstai 22. huhtikuuta 2010

Kerkisinpäs :)Tämän kortin tekeminen pyöri mielessäni pitkäääään, mutta en vain ehtinyt edes aloittaa. Tänään odottaessani erästä puhelinsoittoa väritin kuvan Copiceilla. Pikkuhiljaa alkoi kokonaisuus hahmottua päässäni ja tällaisen sitten kasasin vauhdilla.

Halusin siis osallistua Stamparticin haasteeseen, jossa aiheena oli pyöreä muoto kera kukkien.  Kukkien runsauteen saattoi kyllä vaikuttaa uusin Magnolia Ink, jonka korteista siskoni kanssa laskimme kukkien määrää. :)


Posted by Picasa

5 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Todella I-H-A-N-A kortti, jossa paljon pieniä kauniita yksityiskohtia! Korttipohjan pyöreä muoto sopii loistavasti tähän leimakuvaan, todella paljon kauniita kukkia, pieni metallinen sydänkoriste, helminauha ja pienet perhoset sopivat kaikki kuin nakutettu, olen onnistunut täydellisesti:)

SannaS kirjoitti...

Voi miten kaunis ja ihanan runsas kortti!! Upea kokonaisuus!! =)

maiju kirjoitti...

Wau... tämä on todella upea. Niin kaunis, että menee melkein sanattomaksi. Tykkään kortin väristä ja tunnelma on ihan kymppi.

Sande kirjoitti...

Todella ihastuttava kokonaisuus! Upeat kukkaset ja muutkin koristeet. Tykkään noista leimatuista kiekuroista ja teksti on niin suloinen.

Anonyymi kirjoitti...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀