sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Siskolleni!Tein tällaisen kortin siskolleni syntymäpäiväksi. Ohje löytyy Youtubesta. Minulla oli tarkoitus käyttää jotakin toista kuvaa, mutta siskoni tykkäsi niin kovasti tästä tyttösestä, joten päädyin häneen. Paperit ovat jälleen MajaDesignin. Osallistun tällä kortilla Stampavie and more haasteeseen, jonka aiheena oli flower power. Kukkia löytyy paljon ainakin taustapapereista.
Posted by Picasa

9 kommenttia:

AN kirjoitti...

kyllä on kaunis kortti--olet todella nähnyt siskosi vuoksi vaivaa--varmaan menee aarteiden joukkoon----sitten vanhoina mummuina katselette yhdessä--ja muistelette--:))

Sande kirjoitti...

Aivan ihana, todella upea!!

Helinä kirjoitti...

Huh! Tuohon olet varmasti saanut nähdä vaivaa! Minun silmissäni näyttää ainakin niin monimutkaiselta, että täytyypä kuule katsella Youtubesta, miten tuollaisen saa kasaan!

Aivan upea, kerrassaan. <3

Ansku kirjoitti...

Aivan ihastuttava ja kauniin hempeä kortti!!!Tuollaisen tekoa olisi kiva kokeilla,vaikka näyttää kyllä minun taidoilleni liian monimutkaiselle.Kuva on mitä suloisin ja ihanasti väritetty.Kauniit paperit täydentävät kokonaisuuden.10+

PäiviR kirjoitti...

On tosi kaunis tässäkin, mutta näkisittepä tytöt tämän livenä... ;)
Kortti menee tosiaankin aarteiden joukkoon ja tätä sitten ihaillaan ja ihmetellään jossain vanhainkodissa joskus vuonna 2100! :)

Mervi kirjoitti...

Oi aivan huippuhieno, makee;-))m

SannaS kirjoitti...

IHANA!!! Todella upea kokonaisuus!! =)

Maissi kirjoitti...

Aivan ihana kortti, tykkään kovasti :)

Anonyymi kirjoitti...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀