sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Jouluinen tunnustus!Kiti Kirsikkalehdosta oli muistanut minua näin ihanalla joulutoivotuksella! Kiitos erittäin paljon! Hänen blogissaan oli myös seuraava teksti:

Kun vastaanottaja huomaa saaneensa kortin: hän voi joko vain todeta sen saaneensa tai kopioida kortin omaan blogiinsa. Ja sieltä taas jatkaa sen jakamista itse valitsemilleen tärkeille blogeille.

Vielä olisi yksi toive > jos päätät jatkaa kortin jakamista liitä vielä oheen seuraava kysymys/vastaus sarja. Aiheet kuuluvat jouluun.

(suluissa omat vastaukseni)

1. joululaulu sinun makuun ja lyhyesti miksi juuri se?

(Minun suosikkini lienee Sydämeeni Joulun teen, tykkään niin sen sanoista)

2. mukavin joulu puuha ja mikä tässä viehättää.

(Esitin miehelleni tämän kysymyksen ja hänen vastauksensa oli kinkun syönti... Ja kieltämättä syöminen on ihanaa.  ;) Oikeasti tykkään siitä valmistelusta kaikkineen, jopa siitä kaappien siivoamisesta. Joulun lähestymisen tunne on tärkeä minulle ja sitä ei tuli ilman touhuamista)


3. Mikä on se JUTTU > tunnelma/ tyyli / menu, tai ihan jotain muuta, jota sinä tänä jouluna tavoittelet.

(Haluaisin olla aattona rauhallisen tunteen vallassa, haluaisin tuntea, että kaikki on hallinnassa ja aikataulu pitää. Kaiketi voin sanoa tavoittelevani rauhaa. Inhoan jouluja jotka vilahtavat ohi niin että en ole edes ehtinyt pysähtyä nauttimaan uurastuksen hedelmistä.)

4. onko sinulla tänävuonna lahjatoivetta, jos on niin mikä?

(Lahjatoiveita on moniakin, mutta ne on kerrottu suoraan pukille ;))

Minä haluan jakaa tämän seuraaville:


5 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Kiitos Merkkari tunnustuksesta ;)

AN kirjoitti...

Kiitos sinulle -ihana tunnustus-ja sinullekkin tämä minulta kuuluu-

Carola kirjoitti...

Ihana yllätys! Kiitos kauniista tunnustuksesta :)Ehdottomasti haluan tämän sinullekkin antaa, täällä aika usein piipahdan, olen vaan laiska kommentoimaan :(

Kiti kirjoitti...

Olipas mukavaa kuulla/nähdä vastauksesi jouluisiin kyssäreihin. Ja oikein hurjan kivaa että jaksoit/halusit jakaa kortin etiäpäin :) Nyt toivon sinulle j perheellesi oikein makkaita kinkunmakuisia ja hyasintin tuoksuisia jouluja. Ja toivottavsti kaikkia on pyhinä kohdallaan ja tontut muistavat totella pukin työmääräyksiä :D

SannaS kirjoitti...

Kiitos kaunis!!! =)