lauantai 29. tammikuuta 2011

Pienen pieni rasiaMinä tykkään erilaisista rasioista, se lienee tullut jo selväksi :) Kun näin tämän ohjeen tiesin, että taas täytyy kokeilla :) Rasia on kooltaan pieni, mutta juuri sopivan kokoinen jos haluaa antaa ystävälle vaikka muutaman karamellin.

Värityskokeilut jatkuvat tällä kertaa vuorossa olivat distressit. Mitäs tykkäätte onko tämä vai edellinen copiceilla väritetty kauniimpi?Tässä vielä rasia avattuna. Paperit ovat Echo Parkin. Vasemman puoleinen lappu on vielä irti, koska terveiset on paljon helpompi kirjoittaa tasaisella pöydällä... Luonnonvalo riitti kerrankin, värit ovat lähes samanlaisia kuin luonnossa :)

Osallistun tällä Bildmålarnas Motivstämplar- blogissa olleeseen haasteeseen, jossa täytyy tehdä rasia.

Posted by Picasa

8 kommenttia:

Pitsihame kirjoitti...

Kaunis rasian kansi! Olen sitä mieltä, että jos joillakin väreillä osaa hyvin värittää, osaa toisillakin, kun on tekniikka hallussa.
En osaa sanoa paremmuudesta mitään, koska molemmat ovat taitavasti tehtyjä ja väritykset ovat täydellisiä!

maiju kirjoitti...

Voi tämä on niin kaunis taas. Itsekin vähän iskin silmäni tuohon rasiaan. Se on sellaisella listalla, että ehkä kokeilen sitä joskus. Nauratti tuolla yhdessä blogissa kun olit kommentoinut fankykitsin kirjaboxia, että ihan Maijun näköinen... Itse iskin siihen digileimasimeen jossainv aiheessa silmäni ja se odottaa, että pääsisin kokeilemaan. Niin sitä oppii tuntemaan toisen maun ja tyylin ;)

Pirkkis kirjoitti...

Onpas tosiaan suloinen rasia ♥. Pitää varmaan ihtekki kokeilla tuota, kun alkaa jo korttijutut tökkiin...

Tarja kirjoitti...

upeasti olet värittänyt molemmat. Nyt kun olet värittänyt kuvat eri värisiksi niin en uskalla sanoa kumpi on parempi. Johtuen vaan siitä että tuo sininen väri on ollut mulla jo jonkun aikaa se joka herättää heti kiinnostuksen. Eli saattais olla että tuo toinen jää vähemmälle huomiolle värinsä vuoksi. Kauniita silti molemmat. Olet taitava. :)

Loreal Blondi kirjoitti...

Hauska rasia! Kauniisti olet koristellut. Kun katson noita kahta leimakuvaa väritystä ajatellen, on tämä pehmeämpi väreiltään, edellinen taas selkeämpi. Osin tietysti jo eri värit vaikuttavat. Kauniimpi? Vaikea sanoa :)

Kiti kirjoitti...

Voi sinua hassua naista!
Mahdotonhan näistä kahdesta kauniista on lähteä arvioimaan kumpi parempi. Yritetään Toinen on ehkä voimakas sävyisempi(musteet) ja toinen hieman utuisempi (Copic) mutta yhtä kaikki kauniita.

Itse en osaa värittää tusseilla vaan se on sitä kouluaikojen tussi suttua,joten kunnioita ketkä osaavat.

Kun sinä taidat molemmat käytä niitä vuoron perää > kyllästyessäsi toisiin ota toiset välineet esiin ja nauti :)

PS. Aiotko rasiaan pistää mitään sisälle? < uteliaisuus iski :D

Kiti kirjoitti...

PS... blogissani on sulle jotakin :)

Sande kirjoitti...

Suloinen pieni rasia! Ja jälleen upea väritys sulokuvassa. En osaa minäkään valita kumpi kauniimpi, yhdyn Kitin sanoihin :)