keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Samalla teemalla mennään...



Tämä on nyt sitä minun 'omaa tyyliäni', jos poikakorteista puhutaan... Nämä hempeät sinisen sävyt ovat kyllä minun juttuni paljon enemmän kuin edellisten kirkkaat värit. Pysyttelin tyylilleni uskollisena ja en lisäänyt kukkia.

Ai niin meinasi vallan unohtua mainita, että leimasinhan on taasen kerran Bildmålarnan Mimo roses!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huikean ihana :D

Pitsihame kirjoitti...

Kiva kortti Maxille! Tykkään myös noista edellisistä kirkasvärisistä korteista, enkä osaisi laittaa paremmuusjärjestykseen. Kaikki ovat erinomaisen hyvin onnistuneita ja näyttävät kauniilta:)

SannaS kirjoitti...

huiman ihana kortti!! tosi kivoja yksityiskohtia!! =)

Hilkka kirjoitti...

Hienoja yksityiskohtia, tosi kaunis tuo leimasinkuva. Eihän tähän olisi enää kukkaset käyneetkään:)Kivat sommittelut jotka tekevät tästä aivan ihanan:))

Renee kirjoitti...

Great use of colors for a boy card. I have this stamp and love it, too. Thanx for joining us this week at Incy Wincy. Hope to see you back next week.
Renee DT

myy ja vilijonkka kirjoitti...

ihastuttavan hempee ja tykkään kortin tunnelmasta! just passeli tälläisenä kun on siis hempeenä!

Ansku kirjoitti...

Oikein kaunis kortti pojalle!Nämä ovat juuri sellaisia värejä,joita itsekin tykkään käyttää poikakorteissa.Hieno yksityiskohta tuo aita ja "lippunauha".Kuvakin taas mitä suloisin.

Pitsihame kirjoitti...

Kiitos kommentistasi!
Tilataan vain yhdessä. Palaan asiaan kun pääsen töistä :)

Tarja kirjoitti...

Olet oikeassa. Tämä on enemmän sinun tyyliäsi, vaikka kyllä nuo edellisetkin ovat aivan ihania. Pidän tuosta leimakuvasta, se on jotenkin niin suloinen. :)

Maria H. kirjoitti...

Onpa ihana kortti! Ja kyllä olen huomannut noita voittoja. Tulevat hyvään saumaan, kun arki ollut raskasta tällä viikolla:-)