tiistai 22. marraskuuta 2011

Joulukuun kalenterisivu


Ensimmäinen kalenterisivu on valmis. Kalenteri näkyy valitettavan huonosti salaman ansiosta, mutta ensi vuoden joulukuun kalenterista on siis kyse :) Koska tykkään Magnolioista ja enkeleistä oli joulukuun leimakuvan valinta helppo Halo Tilda. Värittelin normaaliin tapaani Prismacoloreilla ja tärpätillä, siipiin lisäsin Star Dustia. Lumihiutaleet stanssasin upouudella Timpan stanssillani, lisäsin niihin hivenen Clear Rock Candy- kimalleliimaa, joka antaa 'sivistyneen' kiillon ei niin silmiinpistävää kuin siivissä käyttämäni.  Paperit ovat Pink Paisleen. Lisäksi pitsiä ja enamel accentsilla tehtyjä puolihelmiä. 'Sarana' on tehty Spellbindersin ihanalla stanssilla. Nauha on omasta varastosta.

Jokos sinä olet laittanut jouluvalot? Minun tekisi niin kovasti mieli, mutta sitä ennen täytyisi vähäsen siivota. Tylsää!!! :D8 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

voi miten ihastuttava joulukuun sivu!! herkulliset värit!! =)

Tarja kirjoitti...

Ihana kalenterisivu :) Hmm... jouluvalot meillä on ollut koko vuoden parven kaiteeseen kiedottuna tuomassa yöhön valoa rappusissa kulkeville lapsille. Jouluverhot kävin tänään tilaamassa Lennoililta :) Käsi alkaa antamaan periksi, vaikkei vielä tykkääkkään kovin pitkäaikaisesta rasituksesta. Ehkä tämä tästä :)

Hattara kirjoitti...

Voi vitsi kun ihana! Ihanat nuo hiutaleet ja mageet värit. :) Tuu pian käymään! ;)

Johanna kirjoitti...

Ihana kalenteri tulossa sulle ensi vuodeksi! Ihanat herkut värit.
Meillä odotellaan ensimmäistä adventtia jollon laitetaan valot, pianhan se jo on :o) Tulis vaan lunta, on niin pimeetä ja tylsää... Tällaisten värien kanssa askartelu kyllä piristää :o)

Minni kirjoitti...

Herkullisen ihana kalenterisivu :)

Marjorie kirjoitti...

Onpas ihana kalenteri tulossa sinulle, tosi kiva idea ilahduttaa itseään :) Muutamat pihalle menevät jouluvalot odottelevat jo käden ulottuvilla, mutta sisällä on tunnelmoitu vain kynttilöillä. Siivousta kaivattaisiin täälläkin! :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kuin ihana kalenteri sivu kyl kelpaa tota katsella ens joulukuus!

Helena kirjoitti...

Maltatkos odottaa ensi vuoden joulukuuta, kun kalenteri on noin söpö?
Meillä on jo vähän aikaa ollut sisustusvaloja, varsinkin ulkona :D
On niin kamalan pimeä ja sisustusvalojahan voi käyttää paljon pitempään kuin jouluvaloja. Jookosta?