sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Inspiroiduin Tiimarin alessa :)Sain tänä vuonna toinen toistaankin upeampia pakettikortteja lahjojeni mukana. Olin suorastaan häpeissäni, kun en itse ehtinyt tehdä läheskään tarpeeksi. Niinpä päätin haastaa itseni aloittamaan ajoissa..


En ollut käynyt Tiimarissa aikoihin ja nyt poikkesin alennusmyynnissä ja näin monenlaisia valmiiksi koottuja 3d juttuja -70%. Koin ahaa -elämyksen, näistähän minä teenkin pakettikortteja ensi jouluksi. Nopeita ja simppeleitä, kyseessähän on kuitenkin vain pakettikortit.


Olipas kiva väkerrellä näitä, kun ei ollut mitään stressiä valmistumisaikataulusta :) Samalla sai käytettyä pieniä joulupaperisilppujakin.

Oikein hyvää alkavaa vuotta!
Toivon, että uusi vuosi tuo meille kaikille mukanaa iloa, luovuutta ja stressitöntä elämästä nauttimista!

6 kommenttia:

Morsinko kirjoitti...

Kivoja pakettikortteja! Ja hyvissä ajoin valmistuneita:)

Taru Jehkonen kirjoitti...

Loistoidea. Itseeläkin noita upeita pieniä kuvia Tiimarista isot kasat kaapissa...noissa voisi oikeesti käyttää joulupaperisilput... mulla kun pakettikorttien kanssa on se ongelma, että alan paketoimaan jo tuossa lokakuussa, niin eihän silloin tule tehtyä vielä pakettikortteja... tuossapa mainio idea. Onnea uudelle vuodelle!

Tankku kirjoitti...

Hienoja pakettikortteja! Minä taisin panostaa viime vuonna-2011 kortteihin, pakettikortteja ehdin tehdä muistaakseni vain 2kpl! Pitääpä käydä itsekkin Tiimarissa, kävin suomalaisen kirjakaupan joulupapereita ja muita tarvikkeita jo ostamassa, sieläkin oli -50% ja -70% heti joulun jälkeen... Ps.Blogissani on namun arvontaa!

Granne kirjoitti...

Kauniita ja iloisia pakettikortteja, aina kiva kun tekee löytöjä ja saa inspiksen, :)

Johanna kirjoitti...

Söpöjä kuin karamellit :o)
Hyvää alkanutta vuotta sinne päin!

Laura kirjoitti...

Aivan mahtava idea, tosi kauniita!