maanantai 27. elokuuta 2012

Lunta tulvillaan...

 
tai ainakin lumihiutaleita :) Innostuin nimittäin leikkimään Chipboard- lumihiutaleilla ja erilaisilla aineilla. Ajattelin samalla valokuvata ne, josko siitä jollekin olisi iloa. Kaikki käyttämäni tarvikkeet Paperinauhasta ja kuvien alla linkkiluettelo.
 


Valkoinen uutee, Versamark-muste ja kuumailmapuhallin. Ylimmässä kaksi kerrosta, vasemmanpuoleisessa kolme kerrosta, jonka jälkeen vein sen pakastimeen, annoin olla noin 10minuuttia ja sitten vain taittelemaan. Oikeanpuolimmaisella vain sipaisu mustetta reunoihin, uutee päälle ja nopea sulatus.
 


Pearlmakerilla koristeltuja


Lumiainetta töpöteltynä tasapäisellä siveltimellä. Näihin voisi lisätä päälle kimalleliimaa tai glimmer mistiä jos kaipaa kimallusta.


Glossya ja lasimurskaa. Näistä tuli niin paksuja, että taidan koristella toisenkin puolen ja laittaa ne joulukuuseen. Jos niitä olisi enemmän tekisin mobilen ;) Reikä tosin kannattaisi tehdä jo ennen koristelua.
 
Glossya ja kimallehileitä. Erilaisilla kimallehileillä saa luonnollisesti erilaisen lopputuloksen :)
 
Lopuksi vielä distressin krakleerausaine.
 
Chipboardkuvioiden ihanuus on siinä, että ne ovat niin paksuja, joten niitä voi käsitellä vaikka millä ja ne eivät lähde kuitenkaan käpristelemään :) Näihinhän voisi leimata, maalata, mustettaa jne mahdollisuudet ovat rajattomia.
 
Mistäs tykkäsit eniten? Minun suosikkini taisi olla se hiutale, jossa vain pikkuisen uuteeta, mutta tiedän kyllä käyttäväni kaikkia ;)
 

6 kommenttia:

maija kirjoitti...

no nyt pistit pahan;) kaikissa on jotain omaa kivaa ja hauskahan se on tehdä vähän erilaisia. tämä harakka kun tykkää kaikesta kiiltävästä, niin glitterit ja kimallukset tehoavat parhaiten...

AnniK kirjoitti...

Kylläpä on vaikea valita omaa suosikkia. Ehkä pidin eniten tokavikoista :D

Nonni kirjoitti...

Upeita, noista riittää moneen talviaskarteluun! Pientä ylläriä sinulle linkin takana!

http://korttikarkuri.blogspot.fi/2012/08/tunnustus-blog-credit.html

Granne kirjoitti...

Kiitos tästä, olipa kiva päästä vertailemaan eri käsittelyjä.

Ansku kirjoitti...

Upeita kaikki!!!En kyllä osaa valita suosikkeja.Tuli niin talvinen olo ja ihan joulukortti fiilis kun noita katseli..:)

Sonja kirjoitti...

Wau kuinka hienoja! Ja kiitos ideoista :-). Tykkäsin ehkä eniten tuosta uutee hiutaleesta mutta myös nuo lasimurskalla koristellut näyttivät hienoilta.