keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Huijasinko minä?Uusi haaste The Paper Shelterillä, tällä kertaa haasteen aiheena on joko easel kortti tai sitten joku muu muoto kuin neliö tai suorakaide. Minä tein suosikkistanssillani korttipohjan, joka on vähän monimuotoisempi kuin perusmalli.

Mutta sitten siihen huijaukseen, minusta itsestäni tuntuu, että huijasin, koska käytin valmiiksi väritettyä digikuvaa :D The Paper Shelterin digikuvat ovat ihania, koska niissä tulee aina väritetyt kuvat mukana, joten silloin kun on kiire tehdä kortti niin ai miten helppoa onkaan käyttää valmiiksi väritettyä. Tämä ihana neitokainen on ostettavissa täältä.The Paper Shelterin haasteessa tutut säännöt. Voittaja arvotaan, jos voittaja on käyttänyt TPS:n digejä kortissaan hän saa 30 dollarin lahjakortin kauppaan. Jos kortissa ei ole TPS:n digiä saa voittaja kolme vapaavalintaista digiä.3 kommenttia:

Katharina Wikholm kirjoitti...

Onpas niin nätti kortti. Käyn kyllä heidän nettisivuilla katsomassa heidän leimoja ja vaikeus on päättää mitkä ostaisin aluksi, kun ne ovat niin kauniita.

Lori Aragon kirjoitti...

This is ADORABLE Merkkari!!!

Nonni kirjoitti...

Ihana kortti! En lähtisi sanomaan huijaukseksi -miksi ne valmiiksi väritetyt kuvat olisivat olemassa, ellei käyttöä varten! :)