keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Olen sekakäyttäjä ;)Nimittäin tätä värittäessäni käytin sekä Pabloja, Prismoja ja Copic-tusseja :D Digileima on The Paper Shelterin Mad About the videogames. Tämä digi näyttää ihan meidän keskimmäiseltä pojalta. Hän itse tosin totesi, että äiti en mä seiso koskaan tuolilla :D :D :D Mutta pelaamiseen hän on valitettavan koukussa...


Keskiviikkoiseen tapaan ilmestyi tänään uusi haaste The Paper Shelterin blogissa. Tällä kertaa aiheena on haaraniitit tai/ ja napit. Säännöt ovat vanhat ja tutut. Voittaja arvotaan, jos voittaja on käyttänyt TPS:n digejä kortissaan hän saa 30 dollarin lahjakortin kauppaan. Jos kortissa ei ole TPS:n digiä saa voittaja kolme vapaavalintaista digiä.Minä käytin itselleni ihka uudesta MME:n paperikosta papereita. Ehkä vähän erityylinen kuin viime aikoina olen tehnyt, mutta tykkäsin kovasti noista papereista ja leimakuvastakin :D8 kommenttia:

Nannieflash kirjoitti...

Hi Merkkari, stunning card design, love the layout and your image looks fabulous. hugs Shirleyxxxx

Katjuska kirjoitti...

Mahtava kortti, jossa hyvä meininki. Ihanat paperit :)

Maaret kirjoitti...

Aivan ihana kokonaisuus, suorastaan loistava, mä tykkään!

Nanna kirjoitti...

Tosi upea kortti siis! Täällä myös yksi lapsista ihan pelihimoinen,rajoittamaan joutuu ja paljon ettei menisi överiksi.

Nonni kirjoitti...

Ihana kortti, upea väritys, voi wau!! Olisin tosi kiitollinen jos ehtisit joskus tekemään ohjeen, jossa keskityttäisiin erityisesti tuollaisten taitosten ja laskosten tekemiseen -haluaisin oppia ja netistä tähän mennessä löytämäni eivät ole sinun taitojesi tasolla! Mukavaa helteisen viikon jatkoa!

AnniK kirjoitti...

Ihanan pirteä kortti ja varmasti mieluinen saajalleen! Voi kun olisin yhtä taitava värien käytössä :)

Eileen kirjoitti...

Merkkari this is a fabulous card. Amazing colouring as always and love the design and layout you have used
Eileen x

Ritva kirjoitti...

Tämä on magee kortti, niin poikamainen, viikaripoika söpönen, paprut mätsää ja tuo nuoli sopii tuohon just eikä melkein - ja väritys - taas aivan superupeaa!