keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Inspiraatiota etsimässäInspiraationi korttien tekemiseen on kokonaan kadonnut...  Tosin tätä kuvaa värittäessä muistin taas miksi tästä harrastuksesta tykkään :) Leima on The Paper Shelterin ja löydät sen täältä.


Keskiviikkoiseen tapaan ilmestyy tänään uusi haaste The Paper Shelterin blogissa. Haasteen aihe on helppo Swirly girl eli kortti tytölle kera vähintään yhden kiehkuran :) Säännöt ovat vanhat ja tutut. Voittaja arvotaan. Jos voittaja on käyttänyt TPS:n digejä kortissaan, hän saa 30 dollarin lahjakortin kauppaan. Jos kortissa ei ole TPS:n digiä, saa voittaja kolme vapaavalintaista digiä.
Minun kortistani tuli väripläjäys. Tästä piti tulla musta-pinkki yhdistelmä, mutta värittäessä sininen tahtoikin tulla mukaan :D Täytyi sitten valita uudet paperit ;)

Minun aikani on mennyt marjojen parissa ahertaessa. Niin ihanaa kuin onkin saada mansikoita omasta maasta ja mustikoita lähimetsissä, aikaa niiden kanssa kuitenkin kuluu yllättävän paljon. Jolloin kortteiluun käytettävää aikaa jää huomattavasti vähemmän. No, ehtiihän sitä sitten syksymmälläkin kortteilemaan, eikös juu?


8 kommenttia:

Jeenni kirjoitti...

Kun katsoo aikaansaannostasi, niin ei tule mieleenkään, että inspiraatiosi on kadonnut!!!
Kortti on megamahtava!!!

Tarja kirjoitti...

Ehdin jo vähän huolestua kun en löytänyt blogistasi lauantaina uutta ihanuutta. Korttisi on Huikea! Jos inspiraatio on hukassa niin meiltä löytyisi muutama aihe kortteiluun ;) 2 parane pian korttia... Toisella käsi kipsissä ja toisella keuhkokuume :( niin ja sitten tämä isännän ainut möllikauppa 15v. sitten ;)

Nannieflash kirjoitti...

Stunning card Merkkari, I love your colouring and your card design is just fabulous. hugs Shirleyxxxx

Taru Jehkonen kirjoitti...

Mää vaan niin ihailen sun väritystaitojasi. Oih!!! Upeita kortteja olet tehnyt - niin tämä kuin aiemmat penny blackitkin!

Veronica Atanacio kirjoitti...

All cards that you make are beautiful. And this one is just gorgeous. Thanks for sharing!

Helena kirjoitti...

Ihana prätkämimmi ;) Tuosta tulee mieleen yks tapaus. Olimme siskosi kanssa (niin ja tietysti minunkin :p siskoni kanssa) huollattamas meidän autoa ja katselimme odotellessamme motskareita. Meillä oli hauskaa, kun kuvittelimme miltä myyjän ilme näyttäis, kun mentäis pyytämään pääsyä koeajolle paikan isoimmilla pyörillä :D No, meillä ei pokka pitänyt ja toisaalta, mitähän oltais tehty, jos myyjä olis alkanut availla ovia. :D

Sheryl kirjoitti...

This is stunning. I envy your ability to colour so beautifully. Hugs Sheryl xx

Helena kirjoitti...

Kiitos ja halaus Merviseni <3
Kortti näytti vielä mainiommalta luonnossa :p