keskiviikko 28. elokuuta 2013

PirtsakkaaMinulla on ollut ongelma Copicien käyttämisessä mustesuihkulla tulostetuissa digikuvissa. Tällä kertaa kokeilin silittää tulostamani kuvan ja muste pysyi huomattavasti paremmin ;) Ilmeisesti kuumennus kiinnittää musteen erittäin liukkaalle paperille jota käytän värittämisessä.

Käyttämäni kuva on The Paper Shelterin ja löydät sen täältä.Keskiviikkoiseen tapaan ilmestyy tänään uusi haaste The Paper Shelterin blogissa. Haasteen aihe on helmiä ja pitsiä eli helppo homma  :) Säännöt ovat vanhat ja tutut. Voittaja arvotaan. Jos voittaja on käyttänyt TPS:n digejä kortissaan, hän saa 30 dollarin lahjakortin kauppaan. Jos kortissa ei ole TPS:n digiä, saa voittaja kolme vapaavalintaista digiä. 
Minusta punainen ja turkoosi sopivat kauniisti yhteen :) Hyvin simppeli kortti tämäkin :D En taida enää osata tehdäkään mitään monimutkaista. Joku kyseli jossain vaiheessa millä Copicin väreillä väritän vaalean tukan. Käyttämäni värit ovat E50-E53-Y21-E31. Monesti lisään vielä hivenen raitoja ruskealla värikynällä.

Auringonsäteitä päivääsi


8 kommenttia:

Joey kirjoitti...

Beautiful card, I love your colouring on her. Joey x

Marie kirjoitti...

This is so super cute! I makes me smile and remember how it was when I was a kid, the ice cream cones was never big enough! :)
Love n hugs
Marie

Leikkaan Mervi kirjoitti...

ihastuttava kortti ja värit ovat kauniit. Mä tulostan useamman kuvan ja annan niiden kuivua ainakin seuraavaan päivään, käytän 4cc paperia.

Maaret kirjoitti...

Kyllä on taas todella upeasti väritelty kuva, tätä taitoasi kyllä kadehdin:)
Kortti on muutenkin ihanan raikas pläjäys.

Ritva kirjoitti...

Raikas ja pirteä -kertakaikkisen ihana kortti!
Minulla riittää haastetta opetella värien käyttöä - olen toistaiseksi enemmän ollut murrettujen ja hempeiden värien ystävä omissa tekeleissäni...
Sommittelu on tässäkin kortissa taas ihan omaa luokkaansa.

Huippukortti!

Taru Jehkonen kirjoitti...

kiitti vinkistä... itsellä kanssa ollut hieman ongelmia tuossa... ei ole tullut kokeiltua tuota... ihana kortti!

Kirsti kirjoitti...

Aivan ihana, niin pirteät väritkin:)

Nannieflash kirjoitti...

Oh wow Merkkari stunning card love your colouring and your flowers, lace and beautiful colouring is just gorgeous. hugs Shirleyxxx