keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Tagi- into iskiViime vuonnakin innostuin jossain vaiheessa tekemään paljon tageja, joita lähetin ihan tavallisina joulukortteina. Minusta tämä tagin tekeminen on vain niin kivaa vaihtelua neliökorteille. Tämä ihana kaakaopoika on The Paper Shelterin digi ja löydät sen täältä.


Keskiviikkoiseen tapaan ilmestyy tänään uusi haaste The Paper Shelterin blogissa. Haasteen aihe on tällä kertaa winter fun eli talvinen iloittelu. Säännöt ovat vanhat ja tutut. Voittaja arvotaan. Jos voittaja on käyttänyt TPS:n digejä kortissaan, hän saa 30 dollarin lahjakortin kauppaan. Jos kortissa ei ole TPS:n digiä, saa voittaja kolme vapaavalintaista digiä. Mietin kovasti, että minkä ihanan TPS kuvan valitsisin tähän korttiini ja koska rakastan herkuttelua totesin, että voisiko parempaa talvi-iloittelua ollakaan kuin kuuma juoma mukissa ;) Tosin minulla se juoma on usein miten glögiä! Mitäs kuumaa juomaa sinä tykkäät juoda talvisin?

Herkuttelevin terveisin


10 kommenttia:

Nannieflash kirjoitti...

Hi Merkkari, oh wow what a gorgeous tag, I love the layers and your colouring and layout is stunning. hugs Shirleyxxxxx

Kaija kirjoitti...

Upea tagi onkin!
Sattuipa kun itsekkin juuri tein muutamia ja samoin ajattelein et voisi jouluna lähettää.
Jaa,mistä tykkään,glögistä minäkin.
(alin kortti hurjan upee)

Pat K kirjoitti...

Oh Merkkari you make the most wonderful tags and this is no exception. So beautifully coloured and designed. Pat K x

AnniK kirjoitti...

Upea! Voi kun olisi aikaa askarrella. No, täytyy ehkä viikonloppuna kaivella kortitekotarpeet esille. Mukavaa viikonjatkoa!

Sirpa kirjoitti...

ivan ihana tagi.
Miten kaunis koko olemus :)

maija kirjoitti...

kiva, kun poikkesit! täältäkin päästä pyydetään anteeksi, kun kommentointi ja vierailut ovat jääneet viime aikoina, joten tasoissa ollaan;)
hurmaava tagi ja nuo muutkin kortit ovat niin kauniita, taidolla väritettyjä suloisine kuvineen..

Nonni kirjoitti...

Suloinen tagi, ihana kuvakin!

Minnamanna kirjoitti...

Täydellinen!!

Gail kirjoitti...

What a stunning tag! The image is so cute! Your coloring and embellishments are fabulous!!!! Absolutely beautiful! --Gail

Lena kirjoitti...

Hello!
Wow what a nice tag! Wonderfully colored and the details are great fine! I really like it ..

Also thought about the subject, it's so cozy!

You asked me about the snowflakes and they are "leftovers" from a punch, Martha Stewart, do not know what it's called but it's a border with snowflakes :-)

Just let me know if you want to have a bunch I'll fix it, you can find my email in the sidebar on my blog. Notify me there :-)

Hug Lena