perjantai 17. tammikuuta 2014

Ystävälle ja vähän muutakin...


Poikkesin viime viikolla Paperinauhassa ja mukaan lähti aivan ihana Memory Boxin sydänstanssi. Innoistuin sitten tekemään usemman simppelin projektin tällä stanssilla. 


Tämä on siis tulitikkurasia ystävälle. Miksi ystävänpäiväksikin ei voisi antaa tulitikkurasiaan, johon on vielä mahdutettu mukaan yksi vaaleanpunainen tuikkukin...Takapuolelle tein filligraanikukkasia.

Tarvikkeet Paperinauhasta:

Memoryboxin stanssi (pakkauksessa on mukana kolme erilaista stanssia; kotelo, piparireunainen sydän ja sileäreunainen sydän)
Sydämeen käytetty paperi Echo Parkin
Muistan vielä omat hääni, kuinka tuskastuneena väänsin hääkarkkien ympärille sellofaania. Olisi paljon kauniinpaa tehdä hääkarkeille kauniit kotelot :)

Paperi on huikean kaunista valmiiksi kuvioitua paperia, löydät sen täältä. Reijät voi tehdä vaikka tavallisella reijittimille, minä tosin käytin Crop-a-dilea.


Lopuksi ystävänpäiväkortti. Stanssasin sydämet suoraan Echo parkin paperista, joten tämä oli sangen nopea ja helppo projekti. Eri asia sitten onkin, mitä näihin täytteeksi keksin.. Ajatuksena on nimittäin lähettää tämä kaukaiselle askarteluystävälle ;) Ehkä kukkia, nappeja tai karkkeja.. Katsotaan :D

Huomenissa palaan asiaan keijukortin muodossa.. Iloista viikonloppua!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania ole jälleen tehnyt!
Itsekin pitäis jotain värkätä
ystävänpäiväksi,kunpa osais.
Hyvää viikonloppua!
Terv.Mirja

Sirpa kirjoitti...

Ihana idea tulitikku mökki.
Hyvät värit on myös siinä.