keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Väri-iloittelua


Moi :)

Tykkään kovasti tästä The Paper Shelterin Back to school digileimasta. Tässä kuvassa ei tarvitse tehdä mitään pientä piiperrystä :D, joten se soveltuu loistavasti väritettäväksi tusseilla. Huomasin kauhukseni, että suosituimmat ruskeat värisävyt ovat kuluneet loppuun. Tummat varjostukset hiuksiin tein sitten ihan vain Pabloilla.


Keskiviikkoiseen tapaan ilmestyy tänään uusi haaste The Paper Shelterin blogissa. Osallistuaksesi haasteeseen sinun tulee käyttää kortissasi kuvioleikkuria tai stansseja. Säännöt ovat vanhat ja tutut. Voittaja arvotaan. Jos voittaja on käyttänyt TPS:n digejä kortissaan, hän saa 30 dollarin lahjakortin kauppaan. Jos kortissa ei ole TPS:n digiä, saa voittaja kolme vapaavalintaista digiä.Pitkästä aikaa tuli tehtyä oikein pirteä ja värityksellisesti raikas kortti. Mukavaa vaihtelua murrettuihin sävyihin! :) 

Iloisia aikoja!

8 kommenttia:

Nannieflash kirjoitti...

Hi Merkkari a stunning card, I love how youve coloured the image, and the diecuts are fabulous. hugs Shirleyxxxx

Nannieflash kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Ihanan pirteä kortti ja mahtava väritys.
Maarit

Sirpa kirjoitti...

Ihanan ihana...
Ei voi muuta sanoa!

Anitta kirjoitti...

Siis aivan mahtavan upea kortti, ja vätitys niin täydellinen. Mä tykkään täsätä niin että halkeen 8)

Gail kirjoitti...

I love this card. the colors are wonderful and the shading on this image is so perfect that it is amazing. I think this is a GREAT card. The colors are bright, cheerful, and the papers are so perfect for this card! Your fence and banner diecuts are wonderful. GREAT card!!! Hugs, Gail

Maaret kirjoitti...

Täydellinen, super ihanaa energiaa huokuva kortti.....ja mikä kuvan väritys, wow!

Nonni kirjoitti...

Hitsit tuota sinun tusseilua... En kestä! Oot mielettömän taitava!!! Milloin oi milloin teet ohjeen noihin laskoksiin... :) En itse hoksaa mihin niitä laitetaan kuvissa jotka ovat esim hihoista ihan vain tyhjät ilman "osviittoja" jos hoksaat mitä tarkoitan. Mukavaa lähestyvää viikonloppua!