keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Sieltä mistä aita on matalin...Minua nimittäin vastusti oikein kunnolla tämän kortin kanssa. Valmiiksi  värittämäni leimakuva tuhoutui kaatuneen maitolasin takia ja aika ei antanut enää myöden uudelle  väritysyritykselle, joten käytin The Paper Shelterin upeaa valmiiksi väritettyä digiä. The Paper Shelterin digit ovat siitä niin ihania, että tulevat sekä väritettynä että pelkästään ääriviivallisina.

Aika harvoin tulee enää käytettyä isoja kukkasia, mutta tähän korttiin ne tuntuivat ihan hyvin sopivan :) Aika keväinen tunnelma tuli, vaikka maa onkin lumesta valkoinen ja pakkastakin ilmassa. Keskiviikkoiseen tapaan ilmestyy tänään uusi haaste The Paper Shelterin blogissa. Haaste on make it bloom with sentiment eli kortissasi tulee olla vähintään viisi lisättyä kukkasta ja teksti. Säännöt ovat vanhat ja tutut. Voittaja arvotaan. Jos voittaja on käyttänyt TPS:n digejä kortissaan, hän saa 30 dollarin lahjakortin kauppaan. Jos kortissa ei ole TPS:n digiä, saa voittaja kolme vapaavalintaista digiä.


Ihanaa päivää sinulle!

7 kommenttia:

Eeva Kylliäinen kirjoitti...

Niin raikkaat kortit olet tehnyt. Katsoin sieltä Paper Shelterin sivuja ja niin ihania digejä olisi... Mutta voinko kysyä sinulta tällaisen hölmön kysymyksen kun en ole mikään tietokoneekspertti, että miten sieltä tilataan...ostetaan noita digejä? Pitääkö olla kirjautuneena ? KIITOS jo etukäteen jos jaksat vastata kyselyyn!!

Apris kirjoitti...

Ihana kortti. Kivat värit ja kaunis kuva.

Pat K kirjoitti...

Beautiful card Merkkari.

Nannieflash kirjoitti...

Hi Merkkari, wow what a stunning card I love your strong colouring and the whole design is just gorgeous. hugs Shirleyxxxxx

Eeva Kylliäinen kirjoitti...

Moikka taas! Nyt onnistui minultakin kuvien lataaminen paper shelteriltä. Ei ole niin helppoa kun on kansakoulun englanti hallussa.

Merkkari kirjoitti...

Hei Eeva!

Anteeksi, että en ehtinyt vielä vastaamaan :) Meillä on poikien synttärit viikonloppuna ja eilisen päivän leivoin gluteenittomia leivonnaisia :) Mukavaa että onnistuit. Tosiaankin The Paper Shelterillä voi valita tuotteita ostoskoriin ja vasta sitten perustaa itselleen tilin, mutta kirjautuminen on pakollista :)

Hilkka kirjoitti...

Oijoi miten tää onkin aivan ihgu kortti:-))
Innostuin selaamaan näitä vanhempia korttejasikin tässä illan myötä....ja odotan sitten kuvaa siitä tilkkupeitostasi mielenkiinnolla:-) Vauvanpeittoja lupasin vielä Sysmän neuvolaan tehdä kun ilmatteeks eilen pääsin messuille, tosin kuulun kiltaan vielä vaikka en talvella ole päässytkään käymään kun tuota matkaa on nyt 50km;-D