lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kukatonta...Heipsansaa :)

Hengissä ollaan, mutta ajatukset ovat olleet aivan jossain muualla kuin korttien teossa viime aikoina.. Meillä on nimittäin tehty terassia, nyt alkaa olla jo melkoisen hyvällä mallilla. Ihanaa :DBildmålarnanin supersuloinen leimasin, uudesta An ocean with strawberries- lehtiöstä paperit ja pahviset leikekuvat tästä pakkauksesta. Minusta tuntuu, että minun korttien tekeminen polkee aivan paikoillaan. Tarvitsisin jotain uutta tyyliä... Siksi jätin tällä kertaa kukkaset pois ja käytin koristeisiin pahvikuvioita. Onkos lopputulos ihan pöhkö? 

Minä lähden maalaamaan trukkilavoja :D :D :D Iloista päivää sinullekin!

Merkkari

4 kommenttia:

Eeva Kylliäinen kirjoitti...

Kivat kortit olet tehnyt. Minullakin sama ajatus korttien teosta, pitäs tyyliä vaihtaa, mutta aina se vaan jymähtävät siihen samaan tyyliin.

Ritva kirjoitti...

Taattua laatua ...ei voi muuta todeta :) Tämä kortti on itse suloisuus -taas kerran!
Itsekin olen pari projektia tehnyt nyt viime aikoina ilman kukkasia - ihan siitä syystä että paperit joita olen käyttänyt ovat itsessään siin kauniita että niitä ei ole hennonut peittää.
Joskus vähemmän on enemmän :)

Anonyymi kirjoitti...

If you are dreaming to be the king of roads then new car
loan is the way to go. Before you purchase a used car, it is very important to not forget that there was an earlier owner so you must get information about
the history of the car. No matter, exactly what is the frequency assortment that the interaction network provider
supplies, if your stereo communication tools are well designed with an antenna, then regularity range is just one of those things, that you must be the very least bothered about.


Have a look at my web blog; performance auto carrier chesapeake va weather 23321 - -

Helena Hakala kirjoitti...

Täytyy tunnustaa yksinkertaisuuteni. Mä en keksinyt, missä teidän terassi on :p Nättiä, ihania, söpöjä jne kortteja kyllä löytyy.
t. kummitus