sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Sinistä joulua


Lilin tyttönen pyöri väritettynä pöydälläni jokusen tovin ennen kuin sain inspiraation kasata kortiksi...


No siinähän sitä taasen, vähäsen kaikenlaista :D :D :D Toivottavasti joku tykkää ja jotakuta aivan varmasti puistattaa koristeiden runsaus. Onneksi olemme erilaisia, siitähän se maailman rikkaus koostuukin. Kumpaankos kastiin sinä kuulut inhoajiin vaiko tykkääjiin tämän kortin suhteen? :D

Ajattelin osallistu Lili of the Valleyn haasteeseenkin, jossa kaikki käy.11 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kauniin sininen!
Itse muuten teen aika vähän sinisellä, täytyy rueta harjoittelemaan!

Johanna kirjoitti...

Ihana! Ja vaikka välillä pidänkin yksinkertaisista korteista ilman turhia koristeita, on tämä kaikessa runsaudessaan todella onnistunut! :)

Tirpuunen kirjoitti...

Aivan upea kortti, jälleen kerran! Tykkään itse tehdä simppelejä kortteja, mutta sä olet näissä niin mielettömän taitava, ettei voi kuin ihailla.

Hanne M. kirjoitti...

Ihana! Olen ehdottomasti tämän kortin tykkääjä! Oma tyyli on yleensä yksinkertaisempi, mutta ihailen kovasti runsaammin koristeltuja töitä.

Maikkis kirjoitti...

oooo. Melkoisen ihana! Tykkään kovasti! Vaikka itse en osaakaan nyt käyttää koristeita, niin nämä sinun korttisi ovat kyllä upeita!! <3

Raili Hietanen kirjoitti...

Suloinen kortti ja paljon ihania yksityiskohtia. Laitan itsekin aina paljon koristuksia....lähtee aina jotenkin lapasesta... Tuossa on ihania sinisen sävyjä... Taidan itsekin tehdä tänä vuonna enemmän sinisävyisiä Joulukortteja ;)

Ritva kirjoitti...

Ehdootomasti tykkään ...kertakaikkisen kaunis kortti -taas kerran!
Että minä pidän sinun korteistasi :)

Anne kirjoitti...

Thanks for entering our 'Anything Goes' challenge, what a beautiful card.

Good Luck!

Anne xx
Lili of the Valley

kati kirjoitti...

Kuulun ehdottomasti tykkääjiin. Aivan mielettömän upea kortti. Tykkään runsaudesta silloin, kun se on näin taidokkaasti tehty, mutta myös yksinkertainen saattaa olla äärettömän kaunista. Kuvan tyttösen väritys on myös todella kaunis.

SannaS kirjoitti...

tykkääjä ehdottomasti!! UPEASTI väritetty kuva!! =)

Hansu kirjoitti...

Heippa hei!

Aivan ihastuttava kortti! Yleensä en noin runsaasta piittaa, mutta tämä on jotenkin tosi kiva! Luulen, notta se johtuu siitä, että värimaailma on niin ihanan selkeä ja kuitenkin vahva. Huippuhieno on!!

Meikkis täällä kotona viettää ihanaa aika pienen tyttösen kanssa :) Askartelupöydän ääreenkin oon sillon tällön päässy pitkien päikkärien aikaan :)

Ihanaa syksyä koko teidän porukalle!

-Hansu-