perjantai 12. marraskuuta 2010

PaperikranssiRepoliini ole tehnyt kutomalla kauniin kranssin. Minulla oli tarvittavat välineet, mutta ohjeistus puuttui. Repoliini ystävällisesti neuvoi minua ja hieman ohjeita muutellen syntyi tämä. Itselleni ei olisi tullut mieleenkään tehdä sydäntä, mutta siskoni Repoliinin kranssia ihailtuaan tuumasi, että voisikohan siitä tehdä sydämen mallisen... Kranssin sisälle laitoin pienen pattereilla toimivan led- valosarjan.


Tässä kuva vielä salamalla otettuna. Lankana minulla oli tämä ja puikot olivat kokoa 12. Meillä on Kauhajoella sangen upea lankakauppa, jonka nettikauppaan nuo linkit ovat. Toivoisin olevani 'lankaihmisiä', koska sieltä löytyisi jos jotakin... Harmittavasti vain tämä paperi on paljon enemmän minun materiaalini... :)


Posted by Picasa

7 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Aivan ihana!

Marika kirjoitti...

Mielettömän upea!

Tekisitkä minullekkin?

Outi kirjoitti...

Tosi hieno! Voiko niitä ohjeita pistää kiertoon?! ;)

Mä olen tekemässä paperinarusta verhoja pation oven ikkunaan ja olen minäkin miettinyt sitä, että osaisinpa tehdä asioita langasta, mutta kun ei niin ei: verhotkin pitää tehdä paperista.. :)

Susa kirjoitti...

Oioi, tämä on ihana! Mä tein verhon paperinarusta kutomalla, voi kun ois tämmösestä tienny sillon... Niiiiin ihana on :)

Outi kirjoitti...

Mä teen niitä verhoja rosepitsilaitteella eli teen sillä ensin tuhat ja sata kukkaa ja liitän ne sitten yhteen verhoksi..

SannaS kirjoitti...

Waude!! Tosi ihana kranssi!! =)

Ritva kirjoitti...

Olen joskus laittanut vinkkinä tämän sinun ihanaisen kranssisi. NYt kaivoin sen taas esille,,,,mutta mitkä ovat ohjeet tälle teolle, olen aivan onneton käsitöissä,,,,,,