keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Rajumpaa onnittelua :)P*skarteluhaasteessa oli tänään aiheena niittejä ja nappeja. Kauhajoelle on avattu uusi askarteluliike Kivan Tähären ja käväisin siellä taas jälleen kerran ja mukaani tarttuivat nämä paperit. Jo ostoshetkellä näin mielessäni kummipoikani 15 -vuotis kortin. Valitettavasti minulle ei ollut mitään rajumpaa leimakuvaa...


Tein tästä vähän erilaisen telinekortin. Olen nyt kovin ihastunut tekemään kaikkea ei ihan tavallista... :) Katkoviivan olen leikannut Fiskarsin boordilävistäjällä. 

Ai niin pitää sen verran vielä tarkentaa, kun tuo valokuvaus ei oikein onnistunut. Että leimakuvan ympärillä on nitojan niittejä 4 kpl, lisäksi löytyy yksi muovinen nappi ja neljä metallista 'kantanappia', joista leikkasin kannat irti.
Posted by Picasa

18 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Upea taitto ja varmasti on pojallekin mieleen!
Hieno kortti;-))m

Repoliini kirjoitti...

No onpas hieno kortti. Itsekkin olen kokeillut kaikkea ei niin tavallista.

Katjuska kirjoitti...

tosi makee! Kivat materiaali valinnat :)
Nämä telinekortit on tosi kivoja.

Tiituli kirjoitti...

Komea kortti! Todella hieno korttimallikin.
Ai sä olet jo vakiasiakas tuossa uudessa kaupassa... itse kun en ole ehtinyt edes käydä siellä sitä ensimmäistä kertaa. Tänäänkin oli kyllä tarkoitus työpäivän jälkeen käydä, mutta hyvä kun kotia edes pääsi noissa lumikinoksissa.

Kirsi kirjoitti...

Ompas ihana kortti kuten on ihastuttava tuo joulukoristekin todella suloisia ja töitä olet tehnyt ihanissa väreissä ja niin hempeää suloista tunnelmaa sisältävät.

SannaS kirjoitti...

Waude!!! Tosi magee kortti!!! Upeasti väritetty kuva!! =)

Repoliini kirjoitti...

Neulekranssiin loin 45 silmukkaa. 100 g:n vyyhti neulotaan lähes kokonaan (jätä noin 4 m narua tähteeksi). Sitten aloitusreuna ja lopetusreuna liitetään löyhästi yliluottelupistoilla yhteen -> tulee putkilo. Tämänjälkeen ompelet samaisilla pistoilla putkilon kiinni metallirenkaaseen. Senjälkeen pyörittelet neuleen renkaan ympärille - valot laitat siinä samassa. Lopuksi vielä toinen reuna putkilosta löyhästi ommellaan kiinni kranssiin. Kysele lisää, jos et sepostuksesta ymmärrä miten kranssi tehdään. Laita kuva blogiin, niin näen kun kranssi valmis. Valmistuu melko nopeasti. NEULOMISINTOA!

Unknown kirjoitti...

Ihana kortti :) Ja on kyllä teillä hauska askarteluliikkeen nimi :D Täytyypä poiketa ihan "kivan tähären" jos oon sillä suunnalla käymässä :D

Tiituli kirjoitti...

Moi taas! Kyselit mielipidettä löytyiskö Kjoen suunnalta kiinnostusta blogitapaamiseen... Itse voisin olla hyvinkin kiinnostunut, mutta täytyy tunnustaa että olen suhteellisen tuore tapaus näillä kulmilla (noh muutama vuosi asuttu), enkä oikeastaan tunne ketään tääältä, en ainakaan blogi-/askarteluihmisiä.

AN kirjoitti...

Ihana kortti ja kiva kuulla että kauppakin on sinne tullut-pitääpä muistaa jos joskus on ohikulkumatkalla

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Kivasti olet yhdistänyt erilaisia muotoja ja tämä on todella näyttävä telineasennossa. Vau!

Eldanka kirjoitti...

Tosi makee kortti, miehekään värinen ja itse malli on tosi kiva :)

Niina kirjoitti...

Tosi iloinen ja kiva kortti.

Rymyrinsessa kirjoitti...

Magee!

Klarysa. kirjoitti...

Ihana kortti!:)tervehtiä

Lumituulia kirjoitti...

Kaunis kokonaisuus ja kivalla idealla olet tehnyt tuon telineen! Tykkään!

Niia kirjoitti...

Kyllä on hieno kortti :)

Hilkka kirjoitti...

Wau, aivan ihana telinekortti:))