keskiviikko 5. lokakuuta 2011

DT-Paperinauha: Puhdasta iloaPaperinauhan Heli kysyi minulta haluaisinko tuunata puukirjaimia. Halusin sitten kirjaimet ILO, koska ne kuvastavat minun suhdetta askarteluun :) Näitä kirjaimia ei taida löytyä nettikaupasta, mutta jos haluat niitä ostaa niin laita vain sähköpostia Helille niin taatusti saat tarvitsemasi :)


Aloitin tuunaamisen maalaamalla kirjaimien reunat kahteen kertaan valkoisella akryylimaalilla. Hetken aikaa pyörittelin papereita ja mietin, että millaiset värit haluaisin kirjaimiini laittaa. Päädyin sitten Jillibean Soupin paperikkoon, koska oikeasti halusin, että ilo välittyy myös värimaailmasta. Reunoille sivelin pienellä siveltimellä Distressin picket fence krakleerausmaalia. Sitten oli tarkoitus jättää kirjaimet sellaiseksi...

Mutta tiedättehän minut, yksinkertaisuus ei ole minun vahvuuteni :) Pitihän minun kirjaimia vähäsen koristellakin. Kaikista kirjaimista löytyy Enamel Accentsia (tykkään kovasti tuosta aineesta, ihanan helppoa saada tasaisia pyöreitä, isojakin pisteitä), kukat ovat Fizzy Moonin pakkauksesta. Paitsi valkoinen kukka, joka on Priman. Hivenen pitsiä ja yksi puolihelmi kera Stickles diamond- kimalleliiman. Kukat kiinnitin gluedotseilla.

Tämä oli kivaa, aloin jo suunnitella mitä muita sanoja haluaisin tehdä :D  Jätin kirjaimiin vielä muoviset ripustuslenkit, koska en ole ihan varma, mihin ne ripustan.


10 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Kaunista ja iloista.

Jonna kirjoitti...

Onpa ihanat kirjaimet :)

AN kirjoitti...

Ihanat iloiset kirjaimet :))
-ikävissään täällä ihailee --

Katjuska kirjoitti...

aivan ihanat :)

Johanna kirjoitti...

Eipä oo sulosempaa! :o)

Anonyymi kirjoitti...

Yllättävän hyvän näköiset
kirjaimet!

SannaS kirjoitti...

no voi WAU!!!! superihanat!!! upeesti tuunattu!!! loistokas kirjainvalinta!!! =)

Carola kirjoitti...

Tosi kauniit :)

SaraG kirjoitti...

Kauniit kirjaimet!!

Maiju kirjoitti...

Ihania näistä sun kirjaimistasi tuli.
Itsekin ostin jokunen viikko sitten M-kirjaimen ajatuksena, että koristelen sen näköisekseni...En ole vielä ehtinyt.