lauantai 22. lokakuuta 2011

DT- sama leima, kolme korttia

Olen ostanut tämän Impression Obessionin leimasimen jo kesällä. Käytin samaa taustaleimasinta kaikissa kolmessa kortissa, samoin kuin jokaisessa on käytetty embossaukseen versamark- mustetyynyä ja kuumailmapuhallinta. Kaikista löytyy myös ekokartonkia.Tässä olen käyttänyt kirkasta kohojauhetta, päälle distress stain aged mahongany -väriä. Lopputulos oli mielestäni liian tumma, niin suihkutin vähäsen vettä päälle ja pyyhin enimmän värin pois. Olin vähän liian hätäinen. En malttanut odottaa kuivumista vaan laitoin reunoille krakleerausmaalia, jonka piti olla valkoista, mutta muuttuikin vaaleanpunaiseksi :D Kulmiin levitin sormella pikkuisen gessoa ja sitten vain tarrakirjaimet päälle.Tässä käytin aivan upeaa kirkasta kimaltavaa kohojauhetta. Reunoille distressin musteita. Iso lumihiutale on tehty Spellbindersin stanssilla. Kohokuvioinnin jälkeen sipaisin vielä hivenen mustetta stanssin läpi. Päällystin stanssatut kuviot glossylla ja sitten päälle lasimurskaa.


Salamalla otetussa kuvassa näkyy upea kiilto paremmin. (nauha on oikeasti suorassa, kuva vain on vähäsen vääristynyt.. Uskothan?!?! ;))


Pohja on tehty valkoisella embossausjauheella. Kuusi on leikattu Mariannen stanssilla ja pienemmät lumihiutaleet cuttiksen stanssilla. Kuusessa ja lumihiutaleissa on päällä lumiainetta ja vähäsen kimalleliimaa. Teksti löytyy tästä setistä. Muutama puolihelmi ja vähän stanssattuja ympyröitä :) Valmista tuli!

Osallistun näillä korteilla
Lauran korttihaasteeseen ~helppo joulukortti
One stop Craft Challenge ~no design paper

Ihanaa ja askartelutäyteistä viikonloppua sinulle :)

6 kommenttia:

Jeppula kirjoitti...

Ihan omanlainen fiilis jokaisessa kortissa, upeita<3

AN kirjoitti...

Kauniita kortteja--käyhän kurkkaamassa blogissani <3

Laura kirjoitti...

Onpas kauniita joulukortteja! Superihanat lumihiutaleet!

Lämmin kiitos, kun osallistuit haasteeseen! Laura

Suski kirjoitti...

Todella kauniita kortteja:)

SannaS kirjoitti...

voi miten valtavan kauniita kortteja!! =)

yanmaneee kirjoitti...

westbrook shoes
yeezy shoes
nmd
coach outlet online
cheap jordans
yeezy shoes
james harden shoes
fila
nike epic react
michael kors