sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Dt: Ihan vain minulleMiksi aina pitäisi tehdä kortteja ilahduttaakseen muita? Ajattelin olla itsekäs ja tehdä itselleni pöytäkalenterin. Tämä on vasta kansi ja en ole muita sivuja vielä tehnyt, joten kierteet luonnollisesti puuttuvat ;)

Koska toivon ensivuodesta rentouttavampaa kuin kuluva vuosi on ollut, laitoin Yoga Tildan kanteen. Paperit ovat todella upeita Glitzin papereita. Kellotaulu on stanssattu Timpan stanssilla (Kiitosta vaan Krista :)) Maalasin sen glimmer glamilla ja reunoihin lisäsin vielä krakleerausmaalia. Kirjaimet on stanssattu tällä stanssilla. Lisänä Fizzy Moonin ja Priman kukkia, pitsiä, huopanauhaa, puolihelmiä ja kimalleliimaa tietenkin :D Kalenterin kiinnittämiseen käytän BIA- laitetta.

Jos ihmettelette miksi blogini on hivenen hiljentynyt, johtuu se lähestyvästä joulusta :D Minulla on nimittäin tapana marraskuussa siivota kaikki kaapit, joten vapaa-aikanani siivoan. Tiedetään, kukaan ei vietä joulua kaapissa, mutta minä haluan siivota turhat rommat kaapeista pois edes kerran vuodessa...

Lunta odotellen

7 kommenttia:

Merkku kirjoitti...

Kiitos Merkkari onnitteluista!!
Oikein mukavaa päivää Sinullekin tänä merkittävänä päivänä:
20112011
t Merkku

AN kirjoitti...

Tämä on kyllä aivan ihana ja kiva idea-

Minni kirjoitti...

Tuo vihkon kansilehti ja itsessään antaa rauhallisen ja inspiroivan fiiliksen. Ihana ja kauniit värit :)

Helena kirjoitti...

Ihana kansilehti kalenterissasi. Rauhoittava joo! Ja sitten alkaa stressata toisia :( Vai siivoat kaappejasi... Mun kaapit taitaa jäädä siivoamatta tänä(kin) jouluna. Ei vaan oo sellainen fiilis. No, mukavaa päivää kaikesta huolimatta sinulle ;)

Laura kirjoitti...

Voi hitsit onkin kiva idis ja jälleen kerran niin kaunista työnjälkeä!

TaijuS kirjoitti...

Ihanaa kalenteria olet rakentelemassa! Kansikuva on todella kaunis!

Kirsi kirjoitti...

Loistava idea :)