perjantai 11. marraskuuta 2011

Vähän erilainen korttimalli


Tämä Bildmålarnan tyttönen on jo kuukausia odottanut leimausta ja eilen se vihdoin tapahtui :D Maskasin hänet istuskelemaan talviselle penkille.


Blogimaailmaa kierrellessäni osuin jossain tällaiseen malliin ja minusta tämä oli kivan erilainen ja kuitenkin simppeli toteuttaa :) Tässäkin täytyi käyttää tuota Mariannen jääpuikkostanssia.


Tässä vielä kuva takapuolistakin. Käytin niissä uusia Bildmålarnan mini-leimasimia. Kivan Tähäre- liikkeestä löytyy ainakin osa käyttämistäni leimasimista.


7 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

kylläpä on superkaunis kortti!! UPEA herkkä kokonaisuus!! =)

Anitta kirjoitti...

Aivan huippu!!!!! Tosi ihana kokonaisuus ja kiva kortti idea. Nuo sinun teksti leimat on tosi kivat. Mistä olet ne hankkinut?

Ritva_47 kirjoitti...

Tämä on ihan huikean ihana kortti! Väritys, malli ...ihan kaikki on taas kerran niin kohdallaan kuin vain voi olla!

MaijuS kirjoitti...

Onpas kaunis korttimalli, ja kauniita yksityiskohtia! Samoin tuo edellisen postauksen korttisi on todella ihana, ja upeita, talvisia sävyjä täynnä!

Apris kirjoitti...

Ihana kortti. Löytyykin tosi paljon kaikkea kivaa. Hieno korttimalli.

Hilkka kirjoitti...

WAU!! Aivan upea idea, monta erilaisuutta kortissasi---kivahan tätä on katsella ihan useampaan kertaankin:)) Tosi kauniita myös nuo pienet leimasimet:))
Itseltä kun nuo jääpuikotkin ovat vallan unohtuneet:(

Helena kirjoitti...

Ihana kortti tai oikeastaan ihania kortteja vaikka kuinka paljon. Pitkästä aikaa sain aikaiseksi käydä täällä.

Voisit kehittää tätä blogiasi. Kaipasin tänne sitta fb:stä tuttua tykkää painiketta. Tai oikeastaan se vois olla painikesarja tyyliin: tykkää, tykkää enempi, tykkää kamalasti tms ;)