keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Outoa värimaailmaa

Posted by Picasa
Olen tilannut nämä paperit joulualennusmyynneistä, mutta värimaailma ei sitten ihan ollutkaan omaani. Nyt kuitenkin päätin rohkaista mieleni ja tehdä erilaisen kortin. Itse kun sitä katsoo tulee sellainen tunne, että tämä ei ole minun tekemä laisinkaan, mutta onpas kuitenkin. Ainut asia mistä tässä kortissa todella tykkään on nuo revityt reunat. Herra Holtzin kehittämä laite on kyllä loistava :)

Paperit ovat Memoryboxin gingercake paperikosta. Leimakuva on Sarah Kayn. Napit ovat Artemion. Korttipohja on tavallista suurempi lähes 15*15. Tästä saattaakin tulla suosikki kokoni ainakin isoimmille leimakuville.

Pikku vinkki! Tämä saattaa olla kaikille jo tuttu juttu, mutta minulle juolahti mieleeni vasta tänään. Minulla ei ole kovin monen värisiä musteita ja kuitenkin valkoista korttipohjaa käyttäessäni sävyttäisin mielelläni reunat kortin väreihin sopivaksi. Se onnistuu loistavasti esim Pentelin öljypastilleilla. Vedä liitua lappeellaan kortin reunoja pitkin, sitten levität värin ohentimen ja pyöreäkärkisen fantastixin avulla. Toivottavasti ymmärsitte mitä ajoin takaa :)