sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Poika sinä olet tähti!

Vihdoinkin sain aikaan Juholle 3-vuotis kortin. Synttäreihin on aikaa vielä viikko, joten ei mitään hätää vielä :) Kuva on Penny Blackin. Paperit ovat Coredinationsin ja BG:n. Pilkkupaperi on Paperellasta tilattu, siinä ei ollut valmistajan nimeä. Valokuva-ankkurit ovat YouDo:n. Eyletit ovat FiskarsinRounds- sarjaa. Tähdet on leikattu Spellbindersin stansseilla. Rub-ons on DCVW:n.

Tässä kuva sisältä. Valkoiseen tähteen tulee pieni valokuva ja toivottajien tervehdys. Lentokone on itse piirretty. Kulmakoristeet ovat EK Succesin leikkurilla tehtyjä. Sydämet ovat YouDo:n. Sininen nauha on Artemion ja tähti on Woodwaren. Kirjaimet ovat BG:n.

Posted by Picasa
Lopuksi takakansi: Kiemurat on tehty Sizzixin Scribbles Swirls -stanssilla. Haaraniitti on Papermanian. Kaikkien paperien reunat on käsitelty Herra Holtzin 'repijällä'. Tällä kortilla osallistuin myös Paperellan Dt-hakuun. Mottoni olkoon: Aina kannattaa yrittää :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienon kortin olet pojallesi valmistanut. Tässä tulee jälleen esille hyvät suunnittelun taidot. Hienosti olet yhdistänyt kaikki sivut tähti-teeman ympärille. Kuvaava sanonta kortista "Poika, sinä olet tähti!"

Anonyymi kirjoitti...

Tuo leimakuva on kyllä suloinen. Hienosti väritetty!