lauantai 10. huhtikuuta 2010

Itsetehtyä...



Olen jo kauan halunnut tehdä pelkän tekstikortin, mutta... tiedättehän koskaan ei ole silloin aikaa kun asia tulee mieleen. Toinen asia mitä olen halunnut kokeilla on taustan tekoa embossausta käyttämällä. Olen yli puolivuotta sitten tilannut kirkasta embossausjauhettakin. Vihdoinkin sain yhdistettyä nämä haaveeni :) Yritin tehdä vihreän, punaisen ja ruskean liittoa, mutta punainen korostuu mielestäni liiaksikin.



Tadaa!!! Huomaatteko taustan ihanuuden :) :) Tämä on oikeastaan Viipulan syytä, hän esitteli blogissaan omaa leimasintaan. Minä olin jo kauan haaveillut vastaavasta digitaalisesta ja kuinkas kävikään... Eilen tilasin ja tänään olivat sähköpostissani :) Tässä ensimmäinen kortin takapuoli. Nyt lupaan ja vannon vähentäväni paperinpalojen määrää käyttämällä niitä takapuolelle...


Tohkeissani unohdin käyttää pakkosalamaa ja siksi nämä ovat niin hassun värisiä. Tässä nyt jokatapauksessa eri versioita erikokoisina tulostettuna. Olen todella ihastunut :) Nämä maksoivat noin 7 euroa tilattuna täältä, joten paljon halvemmaksi tulevat kuin oikea leimasin :)
Posted by Picasa

5 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Oi WAU!! Upea ja tyylikäs kortti!!! =)

PäiviR kirjoitti...

Upea kortti, mutta taustan ihanuuskin on huomattu!!! :)
Tosi loistava idea viimeistellä kortti noin. Monesti joissain juhlissa, kun tulee selailtua kortteja ja bongaa itsetehdyn tulee mieleen, että olisi kiva, kun tekijä olisi kirjoitettu korttiin. Voisi nähdä livenä näitä blogituttujenkin kortteja...

Katjuska kirjoitti...

Aivan ihana kortti. Kauniin taustan olet tehnyt :)
Aikas namuja ovat nuo sinun "omat leimat". Mulla on "vaan" yksi oma,ihan leimasin-leimasin :)

Kisu kirjoitti...

Ihana kortti.
Kokonaisuus erilainen.
Ihania noi sinun leimat.

Viipula kirjoitti...

Hienoja ovat nuo digileimat, joo mää maksoin n. 16 euroa siitä leimasin-leimasimesta=O)
Hyvä puoli siinä on sitten se, että saa lätätä suoraan korttiin sen kuvan, jos haluaa yksikertaista.Tuo sun tausta on hieno!
Ihana kortti,,,joo, voisko sitä muuten ottaa käyttöön tuon, että kun on ostanu jonkun jutun, ja isäntä pauhaa, että taasko niin vois sitten sanoa, että se on esim. Merkkarin vika, että ostin ;) Menisköhän läpi?