tiistai 15. marraskuuta 2011

Dt: pari simppeliä korttia



Tässä kortissa olen käyttänyt Pink Paisleen papereita, jotka saa itse värjätä mieleisekseen, valkoinen pinta hylkii mustetta, joten näkyviin jää kivat kuviot ja alla olevat tekstit. Punaisen paperin olen värjännyt distressin musteilla. Ruskean paperin puolestaan glimmermistillä. Harmi kun kaunis kiilto ei näy kuvassa. Värjäyksen jälkeen pyyhin vain talouspaperilla valkoiset osat puhtaaksi. Onnea tekstin kirjaimille suihkutin myös samaaa mistiä. Lisäksi reunustamiseen kraftia ja koristeeksi pala pitsiä. Priman kukkaset pinnoitettu picket fence krakleerausmaalilla ja sen jälkeen värjätty musteilla ja puolihelmet tehty pearlmakerilla.



Tässä tosi simppeli joulukortti, mutta tuo Pink Paisleen paperi on vain niin kaunista, että sitä täytyi jättää paljon näkyviin. Holtzin colorcore paperi sopii kaveriksi väriensä puolesta loistavasti. Käytin kartongin kohokuviointitaskussa ja hioin vaalean pinnan esiin. Kuusi on tehty stanssilla, johon olen lisännyt lumiainetta. Tämä lumiaine on muuten suosikkiani isoihin kuviohin.  Puolihelmet ovat enamel accentsia. Teksti löytyy tästä setistä.

Seuraavaksi palaan taas omimpaan tyyliini :D Eli Tilda- tyttöjä luvassa ;) 

Kaisa bongasit luvun 50.000, joten lähetätkö minulle sähköpostia niin saan postitettua pienen yllärisi. Sähköpostiosoitteeni on piispanen.m @ gmail.com (poistathan välit)



4 kommenttia:

cheryl kirjoitti...

oh this is really beautiful hun just love the papers and the detail you have added to,them hugs cherylxxxxx

Maaret kirjoitti...

Toi pinkpaisleen papru on kyllä IHANAA! Raikas kortti onkin siitä sulla syntynyt, tykkään!

SannaS kirjoitti...

voi waude!!! tosi upeet kortit!!! =)

Minni kirjoitti...

oikein onnistuneet joulukortit. värit toimii :)