lauantai 29. marraskuuta 2014

Erään aikakauden loppuTämä on viimeinen korttini Bildmålarnan dt- jäsenenä. Bildmålarna nimittäin laittaa pillit pussiin henkilökohtaisen syiden vuoksi. Tuntui todella pahalta kun sain asiasta sähköpostia. Bildmålarnan leimasimet ovat kuuluneet elämääni jo monen monta vuotta. Aloitin aikanani 'urani' Bildmålarnan dt- jäsenenä tällä leimalla, nyt ympyrä sulkeutuu samalla leimalla. Onneksi minulla on paljon  Bildmålarnan- leimasimia, joilla leikkiä, vaikka uusia ei enää tulekaan. :)

Joulukuussa alkaa Bildmålarnan nettikaupassa alennusmyynti, joten sinullakin on mahdollisuus hankkia näitä ihanuuksia edullisesti.


Halusin tehdä runsaan kortin tämän vuoden viimeiseksi kortiksi... Minäkin nimittäin laitan pillit pussiin ainakin tammikuuhun asti. Blogi ei tule olemaan kuitenkaan hiljainen, vaan näytän teille kortteja ja pakettikortteja mitä tein pitämääni kansalaisopiston kurssia varten. Katsotaan sitten miltä tammikuussa näyttää, palaanko takaisin intoa uhkuen, vai jatkuuko tauko...

Mutta enennen kuin poistun, on aika julkistaa "piiloarvonnan" tulos... Koska osallistujia oli vain muutama tein ihan käsin laput ja Herra 8vee toimi onnettarena ja voittaja oli Tarja (pojan oma kummitäti) :D :D :D Onneksi olkoon :) 


Oikein rauhallista ensimmäistä Adventtia sinulle toivottelen!


5 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Jeeee!! Ihanaa :)
Mua harmittaa myös kovasti Bildmålarnan lopettaminen. Oman tilaukseni heille laitoin matkaan heti heidän ilmoituksensa jälkeen. Onneksi leimoissa ei ole päiväystä jolloin menevät käyttökelvottomiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin kortin olet "lopuksi"
vielä tehnyt,
kauniisti väritetty ja koristeltu!
Hyvää Adventtia sinullekin!
Mirja

Sirpa kirjoitti...

Kyllä olet taas kauniin kortin tehnyt!
Niin se vaan on, välillä kaikki hyvä päätyy! Mutta uutta kannattaa taas odotella... ;) tiedä mitä tuleman pitää. Niin peni taukin varmaan on kaikille välillä paikallaan... Myös sinulle ihanaa adeventtia!
Itse somisti juuri kotiani :) joulun sävyihin!

Maikkis kirjoitti...

Minä olen täällä hieman BM:n lopetusta surrut. Oli pakko ostaa sitten heti tiedon havaittuani viime kesän setti, jossa pikku ystävä halailee sitä pupua ja yksi ripustaa siipiä kuivumaan... Ja tänään sain nuo postista. Melkoisen haikeaa...

Odotan kuitenkin näkeväni edelleen sinun ihanuuksia <3 älä aivan kokonaan meitä siis jätä ! Tauko voi tehdä hyvää! Hyvää joulun aikaa siis sinulle ja teidän koko perheelle! <3

Eijan puuhasteluja kirjoitti...

Ihanaa joulunaikaa ja toivottavasti tulevana vuonna näkyy jälleen sinun ihania korttejasi täällä blogissa <3