lauantai 15. marraskuuta 2014

Paluu menneisyyteen ;)


Tämä ihanainen Mimosa oli yksi minun suosikeistani Bildmålarnan viime vuoden kokoelmasta. Maskasin tyttösen istumaan lahjapaketin päälle. Ja kyllä olet oikeassa, tein näin viime vuonnakin, mutta mielestäni tämä yhdistelmä toimii mainiosti :)


Hyvin simppeli kortti, jota ajattelin tarjota Addicted to Technics haasteeseen, jossa aiheena on tehdä CAS- kortti, Minun mielestäni tämä on juurikin sellainen, mutta katsotaas mitä mieltä haasteen dt-tiimi on :D Jos ei kelpaa, niin poistakaa aivan vapaasti minun linkkini.

Keittiön kaapit huutelevat tekemään siivousta, joten minä menen ;) Ihanaista viikonloppua sinulle!


5 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kyllä on kaunis ja selkeä linjainen.

Fairytale kirjoitti...

Voi miten suloinen leimakuva tosiaan, ja miten taidokkaasti olet värittänyt. Ihailen suuresti. Itse olen vasta vähän aikaa harjoitellut värittämistä ja jälki on sen mukaista. Mutta yllättävän nopeasti sitä oppii ja kehittyy. Siitä olen hämmästynyt. Ehkä neitsyen (horoskoopissa) pikkutarkkuus ja kriittisyys auttaa siinä =D. Katsotaan jos itsekin osallistuisin tähän haasteeseen. Stressistöntä joulunodotusta sinulle <3

Maikkis kirjoitti...

Kaunis kuin mikä! Ilman muuta kelpaa haasteeseen!! :D Olet kyllä niin taitava värittäjä <3 Kiitos, että osallistuit haasteeseen!

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin kelpaa haasteeseen! :) Kaunista!

Puuhis kirjoitti...

Kaunista ehdottomasti haasteeseemme!