tiistai 3. maaliskuuta 2009

Jehkotar card challenge vihdoinkin :)

Posted by Picasa
Ilman siskon murehtimista olisin jättäyhden nyt kokonaan osallistumatta. Olen jälleen kipeänä. Minä olen normaalisti hyvinkin vastustuskykyinen, mutta en tiedä mikä nyt vaivaa.

Tässä tämä kortti nyt kuitenkin on. Tähteä en laittanut vielä kiinni, kun en ole vielä ihan varma kortin saajasta. Yritin kukalla tuoda vähäsen pirteyttä korttiin, mutta taisi mennä liian räikeäksi. No kipeänä kaikki on tuhat kertaa vaikeampaa...

Muoks! Minä omistan ainoastaan yhden liiman tavallisten paperipuikkojen lisäksi ja se on ihan ruokakaupasta ostettu Scotchin universal- liima tuubi. Tykkään siitä kovasti, kun se liimaa ihan kaikkea. Olen siis käyttänyt sitä liimaa "helmipiikeissäkin".

4 kommenttia:

Nellastiina kirjoitti...

Nätti ja ihanan pirtsakka kortti.

Anonyymi kirjoitti...

No onneksi pystyit osallistumaan. Kortti kyllä osallistumisen arvoinen. Ei toi kukka ole liian räikeä. Tietysti voi olla, että katsojan silmät kiinnittyy tuohon kukkaan ensimmäisenä, kun normaalisti huomataan noin nätisti väritetty leimakuva ekaksi. Hieno kokonaisuus ja kortista huomaa, että suunnitteluun ja tekemiseen on käytetty aikaa ja mietitty vaihtoehtoja, mutta se on kannattanut...

Maaret kirjoitti...

Aivan ihana leimakuva ja sen väritys ihan 10:) Kaunista taustaperia olet käyttänyt ja ihastuttava kukka/helmi yhdistelmä:) Kiva kun jaksoit osallistua, vaikka kipeänä oletkin:) Pikaista paranemista!

Johanna kirjoitti...

Kuva on ihana ja värityskin on oikein onnistunut. Täytyisi itsekkin kokeilla noiden "helmipiikkien" tekoa. Käytätkö niissä liimaa ja jos käytät niin mitä?