tiistai 21. huhtikuuta 2009

Kukkaistyttö


Posted by Picasa

Sain eilen pienen tilaukseni Finnstamperilta. Tilaukseeni kuului mm. valkoinen kynä, jota kokeilin leimakuvaan... Olisi saanut jäädä kokeilematta tai olisin voinut ekaksi harjoitella jollekin muulle paperille :) Kokeilin lisäksi lakata korissa olevia kukkia, luonnossa kiiltävät ihan kivasti, tosin kuvassa näyttävät vain suttuiselta. Aikani yritin sovitella monenlaisia kukkia, mutta mikään ei tuntunut sopivan. Niinpä leikkasin taustapaperista kukan irti ja taitoin vähäsen terälehtiä alaspäin.


Paperit ovat DaisyD's ja Coredination'sin, repäisty paperi on Making Memoriesin. Leimasin on Magnolian (Kirsikalta), huopakiekurat ovat Artemion, Teksti on Nss:n sarjasta.

6 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Tosi kaunis korttihan tuo on, olet vain turhan kriittinen korttejasi kohtaan. Tyttö on aivan selvästi varsin romanttisella tuulella.

Marika kirjoitti...

MoikkaMoi,
Kiitos vierailustasi blogissani!
Aivan loistava kortti tämä on ja pidän juuri tuosta valkoisesta!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin kortin olet tehnyt, vähän erilaisia
kukat.

Satu K kirjoitti...

Todella kaunis kortti!

文章 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,AV女優,美女,成人圖片區,080苗栗人聊天室

Anonyymi kirjoitti...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀