torstai 23. huhtikuuta 2009

Työvoitto

Posted by Picasa
Tämän kortin tekeminen on kestänyt todella kauan... Kuva on ollut väritettynä jo monta päivää ja joka päivä olen sitä katsellut, kasannut matriaaleja ja pilkkonut paperia. Tänä aamuna sen sitten loppujen lopuksi kasasin. Ehkä joskus on hyvä antaa asioiden hautua, koska mielestäni lopputulos on ihan kohtuullinen :)

7 kommenttia:

AN kirjoitti...

Vähintäänkin kohtuullinen :) minun mielestä loistava!Runsas ja ihana!

Päivi kirjoitti...

On kyllä SÖPÖ! Kauniisti olet käyttänyt erilaisia yksityiskohtia kortissasi ja saanut tasapainoisen lopputuloksen. Huomaa, että kortti on hyvin tarkoin suunniteltu ja valmisteltu.

Satu K kirjoitti...

Kyllä on todella kaunis kortti! Itselläkin saattaa mennä jonkun kortin tekemiseen viikko, kun pyörittelen mm.kuvaa ja papereita eikä oikein mihinkään ei ole tyytyväinen.

Maaret kirjoitti...

Kortti ei ole kohtuullinen, vaan loistava kokonaisuus:) Ole hyvä, olen iloinen, jos kukkien virkkausohjeestani on ollut sinulle hyötyä:)

Piia kirjoitti...

Siis ihan täydellinen kortti!!! Ja yksityiskohdat käsittämättömän hienoja!!! Mahtava kokonaisuus!!

文章 kirjoitti...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,85cc免費影片,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,自拍

Anonyymi kirjoitti...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀