lauantai 18. huhtikuuta 2009

Stamparticin haaste

Posted by Picasa
Käväisin tänään paikallisessa Infossa ja ainut asia mikä tarttui mukaani oli tässä kortissa näkyvä raitapaperi. Kerrankin pääsin halvalla :)

Tämä Penny Blackin enkeli-leimasin on kyllä suloinen. Kirsikalta olen tämänkin kuvan ostanut. Möhlin harmittavasti tekstin kanssa, tarkoitus oli nimittäin leimata suoraan korttipohjaan, mutta... No lasten kanssa kun yrittää tehdä niin kaikenlaista sattuu :)))

7 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

IHANA! Arvaas vain kuka tulisi tosi onnelliseksi juuri tuosta kortista? ;) Taisi olla ihan onnistunut möhläys, toi teksti sopii tosi hyvin juuri noin laitettuna.

Anonyymi kirjoitti...

Olet jälleen tehnyt hyvän näköisen kortin,
värit sopivat hyvin. Kaunis kortti.

SannaS kirjoitti...

Upea! Kauniit sävyt kortissasi! =)

Karita kirjoitti...

Heippa! Piti ihan tulla blogiisi kurkkimaan :) Kiitos kauniista kommentistasi jonka olit blogiini jättänyt. Ihana kuulla, että väritys ohjeestani on ollut hyötyä :)

Sinullahan on täällä todella kauniita kortteja. Ja ihanan paljon löytyi lemppareitani, eli Sarah Kay kortteja :) Ja nimenomaan kauniita kortteja :) Pidän tyylistäsi käyttää koristeita, mitä enemmän sen parempi :)

Hauskaa sunnuntaita :)

Bente kirjoitti...

So cute card!

Jorunn kirjoitti...

Aaawwe..how cute! Love it!
Thanks for playing!
hugs,
Jorunn

somebody kirjoitti...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀