perjantai 29. huhtikuuta 2011

Eläimellistä meininkiäTe jotka olette blogiani seuranneet pidemmän aikaa olette varmaankin huomanneet, että eläimiä korteissani esiintyy hyvin harvoin. Syykin on selvä en oikein osaa niitä väritellä.. Tähän pikkuiseen norsuun ihastuin kuitenkin ensi silmäyksellä. Tämä on todella monikäyttöinen leimasin, käy vauvaonnitteluiksi, ystävänpäivään, parane pian korteiksi ja kuten tässä toivottamaan kerhotädille hyvää kesälomaa. Ai niin piti vielä lisäämäni, että tämän kuvan väritin alla mainostamilla väreillä. :)

Osallistun tällä kortilla P*skikseen.

Haluan antaa pienen vinkin pienellä budjetilla askarteleville aloittelijoille. Minullekin on tullut muutaman kerran kysymyksiä, että millä väreillä kannattaisi aloittaa. Pentelin öljypastellit eivät ole ollenkaan huonoimmasta päästä vaihtoehto, alle 15 eurolla pääsee hyvin alkuun. Värit ja hajuton tärpätti maksavat noin 6 euron paikkeilla kumpikin ja stumppeja ja Fantastix- väritystyökaluja saa alle eurolla. Lisäksi suosittelisin Fabrianon paperia.

 Haluan vielä tarkentaa, että en todellakaan väitä että nämä olisivat tussien tai musteiden kanssa samantasoisia, mutta omiin tarpeisiin kortteja tekevälle varmasti ihan toimiva ratkaisu.Näissä kun on niin laaja värimaailma. Minäkin värittelin vain näillä yli kaksi vuotta. Korttimyllyn Karitahan on aiheesta tehnyt mahtavan opastuksen.

Oikein ihanaa Vappua teille kaikille!

20 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Mielettömän kaunis kortit jälleen. Upeasti on taas yksityiskohtia ja kaikki niin kohdallaan. Hyvää Vappua myös sinulle.

Viipula kirjoitti...

Upea sininen kokonaisuus, ja tosi kivaa kerroksellisuutta! Söpis toi rusetti!
Hauskaa Vappua!

Carkki kirjoitti...

Aivan ihastuttava ronsuli :) Todella kaunis väritys ja kortti kokonaisuudessaan

meiju151 kirjoitti...

Hieno ja UPEA kortti! Ihanasti kerroksia.

Mervi kirjoitti...

Oi aivan valtavan ihana ja herkkä, kaunis kortti.
Hyvää vappua;-))m

MarikaVaan kirjoitti...

Voi suloisuuksien suloisuus mikä ihanuus. Tykkään valtavasti..itsekkin ihastuin tuohon leimaan juurikin sen monipuolisuuden vuoksi, en ole vain vielä saanut sitä kortiksi asti.
Hyvää vappua sinulle.

Maaret kirjoitti...

Kylläpäs osaakin olla suloinen kortti, voi että mä tykkään:)
Hyvää Vappua!

Hattara kirjoitti...

Mä en jotenki ny kestä, siis ihana! :)

Ritva_47 kirjoitti...

Ei voi kuin toistaa muiden sanomaa; aivan valtavan suloinen ja kaunis kokonaisuus. Värit, yksityiskohdat ... kaikki on kohdallaan.
Hauskaa vappua !

Heenu kirjoitti...

Ei tässä muuta voi kun huokailla ja ihastella kaunista korttiasi. Ihku suloinen tuo ronsu.
Hauskaa Vappua :)

Hilkka kirjoitti...

Täällähän onkin jo kaikki sanottu miten upea tää kortti on:)) Oikein rupes naurattamaan kun itsekin olen ihan ekaks ostanut joltain nuo värit enkä siis osannut niitä käyttää---tuolla ne jossain nyt lojuvat...siis tärpätin kans? Täytyykin katsoa tuo Karitan ohje:))
Aurinkoista Wappua myös sinulle:)))

agea kirjoitti...

:)

Puuhis kirjoitti...

Ihana kortti!

Minna kirjoitti...

Ihana kortti- todella suloinen

SannaS kirjoitti...

oi voi mä niiiiiin haluun kanssa ton leiman, mä oon niin ronsu-fani!!! superhyperihana kortti!!! tykkään valtavasti!! =)

Tarja kirjoitti...

Ihana ja niin suloinen kortti. Kyllä sulta nämä eläinkortitkin onnistuu. Mulle tuli heti ajatus vauvakorteista tuon norsun nähdessäni. Se on niin ihana.

Toukoleeni kirjoitti...

Kaunis, kaunis......

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi upeeasti väritetty ronsu kortissa1 ja kortti on tosi ihastuttava!

Kirsi kirjoitti...

Ihan mielettömän suloinen kortti. Itsekin kun aloitin kortteilun niin aloitin värittämisen juurikin noilla väreillä ja tärpätillä (hajuttomalla) halvan hinnan vuoksi. Edelleen sillon tällön tykkään eläimiä varsinkin värittää niillä kun niillä saa aikas kivan pehmeän värityksen aikaseksi =)

Viola79 kirjoitti...

Ihastuttava kortti. <3