lauantai 9. huhtikuuta 2011

Huono omatunto?


Olenko ainut jolla on huono omatunto, kun on tullut ostettua uusia juttuja ja sitten ei kuitenkaan ole tullut käytettyä niitä? Nämä stanssit ovat olleet minulla jo kolmisen kuukautta, mutta en ollut ennen tätä kertaakaan tehnyt niillä mitään. Ja kuitenkin ostoshetkellä nämäkin oli aivan pakko hankkia! Pliis vastatkaa nyt joku, että tämä tunne on tuttu!!! :)

No niin sitten asiaan eli korttiin. Bildmålarnan leimasin jälleen kerran. Käytin sitten oikein urakalla Go-Kreaten stansseja, paperit ovat MME Rose Hattie paperikosta. Paperien reunat käsittelin Vintage Photolla.

Osallistun tällä seuraavaan haasteeseen

23 kommenttia:

Pirkkis kirjoitti...

Aivan ihana kortti! Ja kyllä tuo tunne on tuttu täälläkin... Mulla vaan on se tyyli, että aika ajoin tyhjentelen varastojani ja siinä vaiheessa iskee paha mieli, kun huomaa, että joku "must have" -juttu on käyttämättä ja lähtee myyntiin. Nyt olenkin yrittänyt keskittyä pelkästään olennaiseen enkä tilaa mitään hetken mielijohteesta ja kaikki "turha" on lähtenyt myyntiin...

Ritva kirjoitti...

Voi kuule, ihan tuttu tunne - ja varmasti monellekin!
Ihana kortti - ja nyt ei tarvitse potea huonoa omatuntoa - tämä setti korkattu :)))

Laura kirjoitti...

Voi sentään, aivan tuttu tunne minullakin :) Tää on taaaaaas ihan täydellinen :) En ymmärrä, kuinka ihmeessä osaat värittää noita kuvia noin hyvin...ja kaikki sopii aina niin kivasti yhteen!

KER kirjoitti...

yes i know the feeling...this card is beautiful...i love all the layers and your coloring of the image is perfect...i wish i colored that well

maiju kirjoitti...

Siis ei kannata potea huonoa omaatuntoa, jos on mennyt noin ihanat stanssit ostamaan... Kerropa nyt lisään näistä stansseista... Nämä näyttävät syötävän hyviltä. Kuinka isoin on tämä iso stanssi?

AN kirjoitti...

Korttisi ja stanssisi ovat ihania --:) ja ihan tuttu on tuo sinun tunteesi täälläkin päin ja vielä useammin käy että tilaa innoissaan -käyttää kerran pari ja sitten unohtuu ja tilataan lisää--eihän miitä kaikkia edes kerkee--

Marika kirjoitti...

Ihana kortti!
Aivan tuttu tunne, tavaraa tule tilattua ja muutamat heräteostokset joita ei sitten tule käytettyä...

Maaret kirjoitti...

Tuttu tunne, nou hätä:) Ihmeellisen usein sitä fiilistelee jonkun kivan jutun nähdessään...."pakko saada itsellekin ihan heti ja nyt"! Tavaran tultua ei sitä sit muista edes käyttää.... tai ei se sit loppujen lopuks välttämättä ollutkaan edes "pakko saada heti" juttu :)
Korttisi on joka tapauksessa aivan hurmaava ja kivat stanssit!

Pitsihame kirjoitti...

On oikein söpönen kortti ja kivat nuo stanssit, hyvältä näyttää noin aseteltuina!
Tunne on tuttu, itsesyytökset myös!

mulberry station kirjoitti...

Oh Merkkari, This is gorgeous. So beautifully colored and wonderful soft pastel color scheme. I love everything about your card. Thanks so much for sharing your card with us this week.
Nancy SSW-DT

Kathie kirjoitti...

Hi Merkkari, I do this we are all guilty of buying items for crafting and only use once or may have never used. I've learnt by my mistakes.
I love your card really cute fun colours and very pretty design paper and lovely embellishments. Great job. Thanks so much for sharing with us at Sweet Sketch Wednesday and good luck.
Hugs
Kathie SSW-Design Team

Hilkka kirjoitti...

Upea asettelu kortissasi ja hienot stanssit, kannatti korkata:)) Ihanan hempeä kortti:):

Ritva_47 kirjoitti...

Todella tuttu tunne... eli ei mitään hätää... ja mitä tulee korttiisi, niin aivan ihana, todella satumaisen suloinen!

Susa kirjoitti...

Aivan ihana kortti!! Tää tykkää!!

Mulle ei oo ikinä käyny noin!!! ;D siis kun pyysit kertomaan, että ois tuttu tunne ;)

The Stamper's Touch kirjoitti...

Oh my, how adorable is that!!!!! An absolutely gorgeous card! Love, love, love your coloring of that sweet image. Thanks for joining us at SSW.

Linda

Dotty Jo kirjoitti...

What a sweet card, lovely colours and such a beautiful use of the skecth!! Jo x

Janie Printz kirjoitti...

What a super adorable image & so beautifully colored .... LOVE those wonderful dies you've used. I'm not familiar with them at all but sure would like to know where to get some.
Hugs, Janie

Tarja kirjoitti...

Ihastuttava kortti. Tunne myös tuttu tääläkin. Viime viikolla laitoin leimasimiakin myyntiin ja osaa en ollut käyttänyt ikinä.

SannaS kirjoitti...

voi että tää on ihana!!! siis niin valtavan kaunis kortti että OIH!!! =)

Genevieve kirjoitti...

Beautiful card! So soft & pretty, adorable. Thanks so much for joining us this week @ Sweet Sketch Wednesday :)

Genevieve SSW-DT

Jeannie kirjoitti...

This is so shabby chic and cute! I really like the layers and the beautiful colors. Thanks so much for joining us at Sweet Sketch Wednesday.

Peace & Luv,
Jeannie

Tankku kirjoitti...

Erittäin tuttu tunne! Itse ostan leimoja, että voi kun on ihana, ja sitten ne on tuola kaapissa seuraavan vuoden odottelee, että saisin niistä joskus yhden kortin tehtyä. Tulee käytettyä leimakuvina noita vaihdoissa saatuja tai tutuilta leimattuja ja omat omistukset unohtuu :/

taru76 kirjoitti...

Ihana kortti! Muutama kuukausi on tavaralle lyhyt aika odottaa... mun kaapeista löytyy paljon leimasimia mitä ei ole käytetty, ne on vuosia vanhoja. Hyllyllä on myös useampi Marthan boordileikkuri mitä en vielä ole käyttänyt... niillä ei tosin ehkä vielä ole puoli vuottakaan täynnä : ) Jos on inspiraatio joskus hukassa ja kaipaa piristystä niin silloin on kiva kaivaa kaapista joku tarvike mitä ei ennen ole käyttänyt : D