tiistai 26. huhtikuuta 2011

Vaaleanpunaista unelmaaHellurei, pitkästä aikaa! Minulla on alkaneet työt ja käytännössä se tarkoittaa aamuisin klo 3:lta heräämistä, joten ei paljon jää illalla aikaa askartelulle, kun on pakko mennä nukkumaan samoihin aikoihin lasten kanssa. Kortteja syntyy siis harvakseltaan, mutta muuten kaikki on kuitenkin hyvin. :)

Bildmålaranan ihana yo-tyttönen pääsi vihdoinkin korttiin. Teimme Sanden kanssa muutamia viikkoja sitten vaihdon ja käyttämäni paperit ovat sieltä kuoresta, tuunailin niitä hivenen Pink Paisleen leimasinsetillä. Valkoisen neliön tein Marthan around the page setillä nimeltään cherish. Uusimpia ostoksiani ja olen hurjan ihastunut. Toivottavasti tulisi myös käytettyä... ;) Lisäksi paljon kukkia ja puolihelmiä, niin lopputulos on runsas, ehkä liikaakin?

Osallistun tällä seuraaviin haasteisiin:

Craft your passion challenge ~show us your layers
Stamptacular Sunday Challenge ~pile-it-on
Totally Gorjuss ~Bling it on

20 kommenttia:

Kaija kirjoitti...

Ihastuttava korttisi on,eikä mitään liikaa!
Hurjan aikaisin sun pitää nousta:)

Ritva kirjoitti...

Ei yhtään liian runsas ole, kaunis ja suloinen kokonaisuus! - ja huh tuota ylösnousuaikaa....

Pitsihame kirjoitti...

Voih... kuin suloinen kortti:) On juuri sopivasti kaikkea somistusta tyttökorttiin!!!
Rankkaa, kun pitää nousta noin aikaisin - jää ilta lyhyeksi! Toivoisin näkeväni sinun kauniita kortteja jatkossakin:))

AN kirjoitti...

ei mitään liikaa-todella kaunis ja ihana-ja minusta ei olisi tuollaiseen ylösnousuun-huh--

Tarja kirjoitti...

Edellisten kanssa samaa mieltä: ei yhtään liikaa vaan just sopivasti. Aivan ihana tuo leimakuva.. :) Voit kyllä olla itsestäs ylpeä kun siihen aikaan nouset ylös, ei meinaan varmasti onnistuis multa ainakaan kovin pitkään.

Ritva_47 kirjoitti...

Aivan ihana... minulla on vielä oma yo-tyttö-korttini vaiheessa, mutta uskallan jo sanoa, että ei siitä kyllä näin kaunista tule, vaikka mitä yrittäisin tehdä...
tämä sinun korttisi on niin ssatumaisen kaunis...huoh!

Laura kirjoitti...

10++++, IHANA :) Kyllä täytyy nostaa hattua noin aikaisille heräämisille...

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana yo kortti, todella kaunis.
Jaksamista sinulle aikaisten aamujen
johdosta!

SannaS kirjoitti...

tosi kaunis kortti!!! valtavan hurmaava!! =)
sinä se jo nouset kun mä meen vasta nukkumaan...mä oon niin illanvirkku... ;)

KER kirjoitti...

sweet..i love the pink and the coloring

Anonyymi kirjoitti...

Your layesr are just beautiful. The border adds such a nice touch. Thanks so much for sharing your beautiful creation with us this week at Stamptacular Sunday Challenge.

Hugs,
~ Kristin

Kat kirjoitti...

This is so sweet. That image is so cute and I love the bling. A beautiful card. Thanks for joining us at TG this week.

Kat x

Anonyymi kirjoitti...

Teet tosi tosi tosi hienoja kortteja! Olen aloitteleva askartelija ja haluaisin kysyä sinulta neuvoa leimasinten käytöstä. Hankin muutamia ihania FunkyKits-leimasimia, mutta en saa kuvia piirtymään kunnolla, mikä mahtaa olla vikana? Aina jää joku osa kuvasta siirtymättä ja eihän sellaisella kuvalla mitään tee. :( Leimasimet ovat kumia, olen kiinnittänyt ne suoraan akryylipalikkaan, johon on liimattu tarrakalvo. Paikallaan siis pysyvät kyllä. Auttaisiko se joku foam, jonka oikeaa nimeä en nyt muista? Pitääkö painaa? Olisi ihanaa, jos voisit sivuillasi julkaista jonkun ohjeistuksen, kun omat leimakuvasi näyttävät aivan täydellisiltä!!!
Kiitos kivasta blogista.

Merkkari kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista ja kannustavista kommenteista. Ritva_47, älä ole turhan kriittinen, varmasti omastasi tulee omalla tavalla kaunis ja todella rakkaudella tehty!

Sinulle anonyymi, voin näin yhtäkkisesti todeta, että ezmount varmasti auttaa saamaan paremman lopputuloksen. Myös paperilla on merkitystä, jos paperin pinta on tasainen on leimausjälki yleensä parempi. Tarkistathan ennen leimausta, että olet levittänyt musteen tasaisesti leimasimelle. Minä olen huomannut, että leimatessa suoraan lehtiöön on joillakin leimasimilla leimausjälki parempi kun alusta on hivenen pehmeä. Minä painan leimasinta aika voimakkaasti. Jos nämä vinkit eivät auta niin ezmountilla saat varmasti leimasimesi toimimaan. Voin tehdä oman postauksen joskus, kunhan vain aika riittäisi :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos neuvoistasi! Ezmount hankintalistalle siis. Hyvää vappua sinulle!

maiju kirjoitti...

Mielettömän kaunis kortti taas. Upea on myös kortin värimaailma.

Anonyymille myös se tiedoksi, että kannattaa aina laittaa muste niin, että palikka on pöydällä ja mustetyynyllä painelee mustetta palikkaan. Ei siis niin, että mustetyyny on pöydällä ja painelee palikkaa mustetyynyyn. Koska tuolla tavalla muste yleensä ei levity tasasesti. Tiedän vain, että monet aloittelijat yleensä tekevät sen väärinpäin ja siitä usein johtuu se huono leimausjälkikin.

Marianne kirjoitti...

OH what a sweetie this is. I am a big fan of Bildmalarna images. This one is adorable and you colored her beautiful. Love your layout and specialy the white fence.
Thank you for joining us this week at Stamptacular Sunday Challenge.
Hugs Marianne

Lumituulia kirjoitti...

Todella kaunis ja niin iloinen kortti. Kaunis ja tasapainoinen kokonaisuus, jossa kivasti ideaa. Nuo kukat on ihania!

Sande kirjoitti...

Voi Merkkari kun on UPEA kortti! Aivan ihanat värit - lempparit!! Kauniisti olet kortin täyttänyt eikä mitään todellakaan ole liikaa. Värityksesi on kaunista ja kukkien asettelu hurjan hienoa!
Itsekin olen jo jonkin aikaa sitten tehnyt jotain sinulta tulleista jutuista, mutten ole saanut niitä postattua..

Minna kirjoitti...

Aivan ihanat värit tässäkin!