keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Dt- Paperinauha, fantasiaaMyönnetään, minun piti tehdä Magnolia-kortti seuraavaksi, mutta kun tuo keijukainen niin kovasti halusi päästä vielä hempeämpiinkin tunnelmiin :)

Leimasin on siis Kraftin Kimmien Rosabelle, jonka leimasin tussipaperille Mementon musteella ja värittelin Copiceilla. Paperit ovat aivan ihastuttavasta BG:n paperikosta sweet threads.

 Kukat olivat alunperin valkoisia kunnes maalasin ne pienellä pensselillä ja Glimmer Glam- maalilla. Täytyy kyllä sanoa, että tulipa iiiihana kiilto! Kukkien keskustaan leikkasin pienellä daisy-leikkurilla kukan ja koristeeksi Priman timangin :) Kukat kiinnitin korttiini glue dotseilla.

Numerot ovat American Craftsin valkoisia thicker-tarroja, jotka nekin maalasin Glimmer Glam maalilla. Lisäksi ihanaa pitsiä ja Magnolian stanssilla stanssattu kiekura.

Leimakuvan taustalla olevan piparireunaisen soikion stanssasin Spellibindersin stanssilla, mutta suoran soikion leikkasin paperista käyttäen Fiskarsin muotosabluunaa ja muotoleikkuria. Leimakuvassa olen taas käyttänyt Stickelsin Star Dust kimalleliimaa ja enamel accentsia.

Kaikki paperien reunat tummensin sormenpäätuputtajalla ja distressin Walnut Stain musteella. Lopuksi ompelin reunat ompelukoneella.

Lisäksi vielä tietenkin teippiä, liimaa, tarrapaloja, paperileikkuri ja cuttlebug :)

14 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Herkullinen ja niiiiiin kaunis! Mukavaa iltaa!

SannaS kirjoitti...

voihan WAU!!!!! niiiiiiin herkku kortti!! tooooosi ihana!!!! =)

Katjuska kirjoitti...

Tosi ihana ja niin herkullisen värinen kortti :)

Paperia ja lankaa kirjoitti...

Jännällä tavalla hempeä ja särmikäs, tosi kiva :)

Mervi kirjoitti...

Tämä on tosi herkku, ihanat värit-))m

Kati kirjoitti...

Tämä on kertakaikkisen UPEA, aivan ihanan herkulliset värit ja leimakuva on myös täydellinen. Kokonaisuus on todella kaunis!!

Jehkotar kirjoitti...

Ihana kortti - upea kokonaisuus! Ihanaa päästä tulevana viikonloppuna 3 päiväksi askartelemaan - viime ajat ovat olleet hieman heikkoja askartelulle!

Tankku kirjoitti...

Ihastuttava kortti! Itsekkin sain juuri väritettyä noita kraftin kimmien keijuja ja tässä juuri papereita pohdin korttia varten.

Salma kirjoitti...

Tosi upea kortti, noi kimmiet on ihania!

Anitta kirjoitti...

Upea kortti. Aika kivat värit !

Ritva_47 kirjoitti...

Oi kuinka sinä olet taitava... niin kauniit värit ja värimaailman olet jälleen taiteillut tähän korttiin!

Jeppula kirjoitti...

Ihanaa kerroksellisuutta:)

MarikaVaan kirjoitti...

Mielettömän kaunis. Leima on ihgu ja värit upeat. Blogisi on muutenkin toinen toistaan upeampia töitä täynnä, minulla on sinulle blogissani jotain:)

Merkku kirjoitti...

Aivan ihana kortti!